icon

Sunny Side Petrčane Chorvátsko

anastazia93
29. jún 2022

Ahojte boli ste niekto v tomto rezorte? Aku máte skúsenosť?

sovica
18. aug 2022

@anastazia93 My to akurát pozeráme. Boli ste tam nakoniec, či nie?

anastazia93
autor
21. aug 2022

@sovica áno boli. Za mňa spokojnosť. Išla som do Chorvátska po 10 rokoch s veľmi nízkymi očakávaniami, ale toto ma prekvapilo. Išla by som zase. Domčeky boli pekné priestranne, jedlo chutné, hoci niekedy bolo trochu treba počkať kým doložia. Aj pláž sa mi páčila. Deti boli spokojné, hoci bola pre nich studená voda.

anastazia93
autor
21. aug 2022

@sovica ak by ste chceli pieskovú pláž s pozvoľným vstupom tak hneď vedľa taká bola ale bolo potrebné platiť. Popr Zaton, ten si tiež chvália ale tam sme neboli.

sovica
21. aug 2022

Ďakujem za info, akurát dnes sme bookli niečo iné - Vodice - Olympia Sky. Ja mám totiž zlomenú nohu a potrebovala som, aby bolo všetko čo najbližšie. S barlami je hrozné pohybovať sa na dlhšie trate. Kvôli deťom som však dovolenku rušiť nechcela. Ale možno na ďalší rok by sme skúsili aj Sunny Side. Prosím, kde presne sa nachádza reštaurácia a recepcia? Mne to z tej fotky nie je vôbec jasné. Dolu vpravo pri pláži je bazén s denným barom, hore sú tie apartmánové domčeky. Ale tú reštauráciu mi nenašlo ani cez google. Parkovať sa dá priamo pri domčeku? Mali ste terasu alebo záhradku? Raňajky a večere boli asi vo forme švédskych stolov. Bol dosť veľký výber? Keď som si čítala recenzie, veľa ľudí tam písalo, že raňajky boli vždy studené (aj to, čo malo byť teplé - palacinky, praženica, klobásky atď.). A išli ste cez nejakú cestovku, cez booking alebo priamo cez stránku Sunny Side?

anastazia93
autor
22. aug 2022

@sovica tak neviem ako to mám teraz presne opisat, ale pri markete dole a tam vľavo bola reštaurácia.
Každý domček má 4 apartmány. A sú tam 4 parkovacie miesta, hneď pred domčekom. My sme mali veľkú terasu so záhradkou, mali sme apartmán s 2spalnami plus obývačka s kuchyňou. Ti na poschodí mali taku balkónovu terasu.
Čo sa týka raňajok a večeri tak to už je asi na každom osobne že čo je to veľký výber pre neho, aký je náročný...
Na večeri čo mne jedine vadilo bolo že vývar bol akoby len bujón, prišlo mi to ako sackova polievka. Hoci ja osobne s tým problém nemám, ale deťom som to veľmi dávať nechcela. Zvykli byť vždy nejaké cestoviny, rizoto, 3 druhy mäsa, ryba, hranolky, a nejaká zemiaková kaša alebo varené zemiaky... (Samotná ryža nebola asi nikdy, vzdy len v rámci rizota. ) Potom bol pult s ovocím, nakrájaný melón a klasické ovocie ja neviem broskyňa banán jalbko. No a koláčiky, možno 4-5 druhov.
Raňajky si až tak nepamätám si taká klasika, ale dali sa tam spraviť také placky niečo ako palacinky a k tomu Nutela džem. Normálne klasické vajíčko, praženica, klobásy, ( manžel si nesťažoval, ja také na raňajky veľmi nejem) a potom pečivo, k tomu rôzne salámky, zelenina. Bolo mlieko a guličky. My sme mali teple všetko,v 1 deň bolo v rámci večere studensie jedlo, ale ostatné dni už bolo všetko ok.
Išli sme cez cestovku.

Ako jasne že to nie je ako 5 hviezdičkové hotely v Turecku. Ani 5 hviezdičkovy v Bulharsku, tam sme mali minimálne 20 koláčov, a 15 druhov mäsa, 8 šalátov.
Ale v konečnom dôsledku musím povedat že raňajky v Chorvátsku mi chutili viac ako v Tom 5 hviezdičkovom hoteli.

sovica
22. aug 2022

@anastazia93 Ďakujem za vyčerpávajúci odpoveď, dosť mi to pomohlo. Ale tú reštauráciu som aj tak nepochopila, kde je😅 Môžeš mi to opísať , kde sa nachádza na tejto fotke? Market, myslíš nejaký obchod s potravinami?

anastazia93
autor
22. aug 2022

@sovica úplne napravo taká biela budova.

sovica
22. aug 2022

@anastazia93 Na fotke úplne napravo cca v strede medzi tými domčekmi? Nemyslíš tú bielu pri bazéne, však? Lebo tam sa mi to zdalo všetko otvorené.

anastazia93
autor
23. aug 2022

@sovica nie, to pri bazéne je bar. Toto medzi domčekmi ano.

sovica
23. aug 2022

🙂 Ďakujem, že si mala trpezlivosť odpovedať mi na 1000 otázok🙈

inpe55
22. feb 2025

Aká je dovolenka v Petrčane? Deti majú 10,13,16,16. Budu tam mať čo robiť? Alebo je to skôr taka tichšia lokalita?
A plaze? Podľa obrázkov sa mi tam moc nepáči tie betónové platné a tie móla. A čítala som ze je tam dosť ježkov. Je to pravda?