icon

Teplé bazény a more na Cypre

uradnikova
15. dec 2025

Odporucte prosim dovolenku na Cypre,kde ste mali teple more i bazeny. Deti sa mi v studenej vode kupat nechcu. Limak sme boli minuly rok. Mala som uz vybrate na zaklade odporucani tu,ale zas manzelovi vadi,ze plaz je tam verejna a vela toho za poplatok... Tak patram dalej. Vdaka

Strana
z2
slavomira236
15. dec 2025

@uradnikova na juznom cypre su plaze verejne a plati sa poplatok za lehatka a slnecnik 2,50 kus

anonym_4f08c4
15. dec 2025

No my sme uz kupili Turecko,Club Camalia Serra palace,14.7 odlietame.Dostali sme 2 sampanske,za 2 zmluvy,teda 2 izby,mame aj parkovisko v BA v cene no nas je vela takze skoro 10tisic,nas to vyslo.
Tesim sa a uvidim ako budee,snad super,vela toboganov tam je.

slavomira236
15. dec 2025
@anonym_4f08c4

No my sme uz kupili Turecko,Club Camalia Serra palace,14.7 odlietame.Dostali sme 2 sampanske,za 2 zmluvy,teda 2 izby,mame aj parkovisko v BA v cene no nas je vela takze skoro 10tisic,nas to vyslo.
Tesim sa a uvidim ako budee,snad super,vela toboganov tam je.

@anonym_4f08c4 oni chcu cyprus

anonym_4f08c4
15. dec 2025
@slavomira236

@slavomira236 aj nad tym sme predtym to rozmyslali,aj rhodos.Nakoniec bolo po mojom Turecko.Ale co baby hovorili,tak nieco je kus Cyprusu a nieco Turecko.
Len si dajte pozor,lebo na wc nesmiete splachovat toaletak,musite ho aj o ...hadzat do kosa.

anonym_4f08c4
15. dec 2025
@slavomira236

@slavomira236 ta posledna veta bola pre autorku.

anonym_83a7ef
15. dec 2025

@uradnikova co bolo za poplatok? Limak all inclusive v lete je v Stredozemnom mori jedna z najlepsich dovoleniek. Plaz je "verejna" pre 2 hotely. Limak a ten starsi vedla... oni maju svoju plaz, ale teda je to jedno... co by tam robili... Plaz je mega velka ,lehatok mrte, dovnutra ich security neposti (za "branu").

leni1977
15. dec 2025
@anonym_83a7ef

@uradnikova co bolo za poplatok? Limak all inclusive v lete je v Stredozemnom mori jedna z najlepsich dovoleniek. Plaz je "verejna" pre 2 hotely. Limak a ten starsi vedla... oni maju svoju plaz, ale teda je to jedno... co by tam robili... Plaz je mega velka ,lehatok mrte, dovnutra ich security neposti (za "branu").

@anonym_83a7ef chápem to tak, že v Limaku už boli. Teraz mala niečo vybraté, ale zjavne na Južnom Cypre keď je pláž verejná. Tam sú poplatky a manžel to nechce.

uradnikova
autor
15. dec 2025
@leni1977

@anonym_83a7ef chápem to tak, že v Limaku už boli. Teraz mala niečo vybraté, ale zjavne na Južnom Cypre keď je pláž verejná. Tam sú poplatky a manžel to nechce.

@leni1977 presne tak

leni1977
15. dec 2025
@uradnikova

@leni1977 presne tak

@uradnikova inak ja manžela chápem, tiež musím mať všetko v cene 🙂

leni1977
15. dec 2025
@uradnikova

@leni1977 presne tak

@uradnikova ja idem štvrtý krát do hotela Salamis Bay Conti na Severnom Cypre, skús ho pozrieť.

anonym_b156ec
15. dec 2025

Ako bolo pisane, juzny cyprus-grecka cast ma plaze verejne. Jedine severny, ktory je vlastne turecky na sukromne plaze prisluchajuce k hotelom 😊
Cize ak chcete mat vsetko v cene a chcete cyprus, jedine sever 🤷‍♀️

jaja20
15. dec 2025

@uradnikova My sme boli na južnom Cypre v hoteli Dome Beach Resort. Má vlastnú hotelovú pláž s barom a lehátkami + slnečníkmi alebo priamo od bazéna s vírivkami sa dá vyjsť na krásnu pláž Makronissos. Čiže by ste si nemuseli kupovať lehátka na tej pláži, ale mohli by ste sa okúpať v mori a vrátiť sa do areálu hotela.

anonym_2e09f1
15. dec 2025
@jaja20

@uradnikova My sme boli na južnom Cypre v hoteli Dome Beach Resort. Má vlastnú hotelovú pláž s barom a lehátkami + slnečníkmi alebo priamo od bazéna s vírivkami sa dá vyjsť na krásnu pláž Makronissos. Čiže by ste si nemuseli kupovať lehátka na tej pláži, ale mohli by ste sa okúpať v mori a vrátiť sa do areálu hotela.

@jaja20 ak boli v limaku tak si potrpia na vyssi standard sluzieb, dome beach je hotel pre nenarocnych. pocnuc cistotou, cez stravu, po neochotu personalu. tu sukromnu hotelovu plaz radsej nespominam, ved tam to bolo spinave a plne odpadkov a nikto z personalu to neupratoval.

anonym_2e09f1
15. dec 2025

@uradnikova na juznom cypre nenajdete hotely takej urovne, ako su na severnom cypre a vsetky plaze su verejne a lehatka a slnecniky platene. orientujte sa na severnu cast, je tam viac skvelych hotelov. napr.spominany salamis

jaja20
15. dec 2025
@anonym_2e09f1

@jaja20 ak boli v limaku tak si potrpia na vyssi standard sluzieb, dome beach je hotel pre nenarocnych. pocnuc cistotou, cez stravu, po neochotu personalu. tu sukromnu hotelovu plaz radsej nespominam, ved tam to bolo spinave a plne odpadkov a nikto z personalu to neupratoval.

@anonym_2e09f1 My sme mali dobré skúsenosti.
A čo sa týka autorky príspevku, tak ak mali peniaze na Limak, nemal by byť pre nich žiadny problém zaplatiť si na južnom Cypre 10 € za plážový servis pre 4 ľudí na deň. Manžel nesmie byť na dovolenke škrob.

anonym_2e09f1
15. dec 2025
@jaja20

A čo sa týka autorky príspevku, tak ak mali peniaze na Limak, nemal by byť pre nich žiadny problém zaplatiť si na južnom Cypre 10 € za plážový servis pre 4 ľudí na deň. Manžel nesmie byť na dovolenke škrob.

@jaja20 7.5€ su 2 lehatka a slnecnik na den, ak su 4 tak krat 2= 15€ na den. okrem toho, na juznom cypre flasove napoje v hoteloch nie su k dispozicii, kazdy si ich musi do izby dokupovat. miesane drinky su velmi slabe vramci AI a vacsina je za doplatok. nejde o to, ci je niekto skrob, ale ak si potrpi na vyssi standard sluzieb, na juznom cypre bude sklamany.

uradnikova
autor
15. dec 2025
@anonym_2e09f1

@jaja20 7.5€ su 2 lehatka a slnecnik na den, ak su 4 tak krat 2= 15€ na den. okrem toho, na juznom cypre flasove napoje v hoteloch nie su k dispozicii, kazdy si ich musi do izby dokupovat. miesane drinky su velmi slabe vramci AI a vacsina je za doplatok. nejde o to, ci je niekto skrob, ale ak si potrpi na vyssi standard sluzieb, na juznom cypre bude sklamany.

@anonym_2e09f1 presne toto ma muz problem.on ma vysoke naroky

leni1977
15. dec 2025
@jaja20

@jaja20 nemusí to byť tým, že by manžel bol škrob. Ja to mám tiež ako on, všetko v cene a škrob veru nie som, to mi môžeš veriť. Mne ide o pohodlie, mám všetko a nemusím už nič viac riešiť.

jaja20
15. dec 2025
@leni1977

@jaja20 nemusí to byť tým, že by manžel bol škrob. Ja to mám tiež ako on, všetko v cene a škrob veru nie som, to mi môžeš veriť. Mne ide o pohodlie, mám všetko a nemusím už nič viac riešiť.

@leni1977 Ale na južnom Cypre treba za ten plážový servis platiť. Ak to jej muž nechce, musia ísť zase do nejakého hotela na severnú časť.

jaja20
15. dec 2025
@anonym_2e09f1

@anonym_2e09f1 O nápojoch reč nebola, takže to neriešim. Ak nie sú ochotní zaplatiť si slnečníky, tak musia ísť zase na severnú stranu Cypru.

leni1977
15. dec 2025
@jaja20

@leni1977 Ale na južnom Cypre treba za ten plážový servis platiť. Ak to jej muž nechce, musia ísť zase do nejakého hotela na severnú časť.

@jaja20 tak to nie sú len ležadlá na pláži, ale aj plážový bar a jedno s druhým. A ak si potrpí manžel na služby, treba ísť na sever, samozrejme, ja by som tiež na juh nešla, stačilo raz.

jaja20
15. dec 2025
@leni1977

@jaja20 tak to nie sú len ležadlá na pláži, ale aj plážový bar a jedno s druhým. A ak si potrpí manžel na služby, treba ísť na sever, samozrejme, ja by som tiež na juh nešla, stačilo raz.

@leni1977 Jasné, to sa musia oni doma dohodnúť, čo im bude vyhovovať.
Viem, že ty si tím severný Cyprus 🙂

anonym_2e09f1
15. dec 2025
@jaja20

@anonym_2e09f1 O nápojoch reč nebola, takže to neriešim. Ak nie sú ochotní zaplatiť si slnečníky, tak musia ísť zase na severnú stranu Cypru.

@jaja20 rec je o vsetkom, co sa doplaca. autorka to pise hned v uvode, ze manzelovi vadi, ze je tam vela toho za poplatok.

jaja20
15. dec 2025
@anonym_2e09f1

@jaja20 rec je o vsetkom, co sa doplaca. autorka to pise hned v uvode, ze manzelovi vadi, ze je tam vela toho za poplatok.

@anonym_2e09f1 Veď v poriadku. Písala som, že v tom prípade musia ísť zase na severný.

uradnikova
autor
15. dec 2025
@jaja20

@jaja20 presne tento hotel som mala vybraty a stroskotalo to na tych napojoch a slnecnikoch,z coho ja uprimne nevyuzijem nic,nakolko sa cely cas cvacham s detmi a muz samozrejme veget,tak tomu ten servis chyba...

jaja20
15. dec 2025
@uradnikova

@jaja20 presne tento hotel som mala vybraty a stroskotalo to na tych napojoch a slnecnikoch,z coho ja uprimne nevyuzijem nic,nakolko sa cely cas cvacham s detmi a muz samozrejme veget,tak tomu ten servis chyba...

@uradnikova
@uradnikova Tie nápoje a slnečníky som myslela, že manžel by využíval v areáli hotela, nie úplne priamo na pláži. Skúsim nájsť fotku, ako blízko to je. Ale samozrejme, ak mu to nevyhovuje, tak s ním asi nepohneš.

jaja20
15. dec 2025
@uradnikova

@uradnikova Toto je pohľad od bazéna s vírivkami, vľavo je bar a vidno, ako blízko je pláž. Lehátka sú tiež veľmi blízko, viď.vpravo.

uradnikova
autor
15. dec 2025
@jaja20

@uradnikova
@uradnikova Tie nápoje a slnečníky som myslela, že manžel by využíval v areáli hotela, nie úplne priamo na pláži. Skúsim nájsť fotku, ako blízko to je. Ale samozrejme, ak mu to nevyhovuje, tak s ním asi nepohneš.

@jaja20 a v areali hotela boli napoje bezplatne?

jaja20
15. dec 2025
@uradnikova

@uradnikova Áno, normálne v all inclusive.

slavomira236
Včera o 11:18
@uradnikova

@uradnikova plaz je tam blizko odbehnete hned. Ale ked je manzel narocny neviem ci tam bude spokojny. My sme boli koli plazi makronisos. Ale lepsi je vedlajsi hotel co viem z pocutia asterias..Ak chcete niekde ist vecer musite ist napeso na hlavnu ulicu a odtiel na bud do centra

Strana
z2