icon

Teplota mora na južnom Cypre v júni

14. mar 2025

Ahojte, prosim bol niekto zaciatok - polovica juna na Juznom Cypre..aka je v tomto obdobi asi teplota mora? Ideme s rocnym dietatom, bude v tomto obdobi pre neho voda v mori vhodna na kupanie?

Dakujem 🙂

Strana
z2
andrejka2424
15. mar 2025

Na celom juž.Cypre 7,50 za set 2 lehátka+ slnečník bolo vlani-na deň. Super cena si myslím. Ja som toto leto uvažovala nad Aktea Beach-to je na pol ceste medzi Chrysomare a Nissi beach. Nie je nový, luxusný, ale má luxusnú polohu-asi 3 minúty od Nissi.

marca12
15. mar 2025

@carduelis Minuly rok bolo teple more vsade este aj v Chorvatsku ludia vraveli,ze take teple more nezazili. Podla minuleho roku sa neda orientovat. Ktovie ako bude tento rok. Ja osobne kvoli kupaniu by som isla az od polovice juna a skor koncom juna.

marca12
15. mar 2025

Na toto si davaj velky pozor a nikdy sa neriad fotkami z cestovky. Mne ak sa nieco paci,zadam do google maps a pozriem street view. Vzdy ma zaujima ako to tam realne vyzera. K moru idem kvoli moru a nie,aby som sa splhala cez kamene a koraly. Mam rada krasne pieskove plaze,kde sa nemusis bat,kam stupas. Preto musis dobre hladat,lebo ak je hotel pekny,castokrat ma hrozne plaze. A v tom teple sa trepat niekam dalej od hotela kvoli plazi nie je velmi oddychove,ak tam idete za oddychom.

andrejka2424
15. mar 2025

@marca12 My sme aj na Nissi boli až na konci,kde sú kamene,skaly a podmienky na šnorchel.S malými deťmi je naj piesok, ale najmä väčšie deti už hĺadajú aj iné vyžitie .Môjmu je fuk,či je piesok,alebo kamene, tešil sa z rýb,krabov a chobotníc.

andrejka2424
15. mar 2025

@marca12 Pozerám,že ročné dieťa,tak to by som oželela nový hotel a šla by som radšej k Nissi,alebo Landa.

tara42
15. mar 2025

My sa chystáme na Cyprus od 16.6. a teda nenapadlo ma ze by bolo skaredo a studené more. 😅 Ja by som sa tam bala ísť jul/august s malým dieťaťom kvôli strašným horúčavam. Uz teraz je tam pekne počasie, myslím si ze za 3 mesiace sa musí more zohriať predsa len je tam iné podnebie ako u nás. 🙂

autor
15. mar 2025

@tara42 a kam idete? k akej plazi?

tara42
16. mar 2025

Margadina hotel.

slavomira236
16. mar 2025

@tara42 urcite bude teplo. Uz na konci februara tam krasne vsetko kvitlo a teraz je uz teplo skoro 30. Inak my sme boli v lete koniec jula aj koniec augusta a horucavy neboli tak 33-34 stupnov a v nici 30-31 nebol velky rozdiel medzi nocnou a dennou teplotou. Len strasne vlhko nic neschlo na balkone sko plavky osusky. Taky tazky vlhky vzduch ked som vysla z letiskovej haly ovalil ma.

slavomira236
16. mar 2025

@tara42 cotala som ze pri tom hoteky tiez nieje velmi pekna plaz. Pofot to potom a hod nejake fotky🙂ake je to na plazi pri hoteli

tara42
16. mar 2025

@slavomira236 tak my sa chystáme chodiť aj na Nissi aj Marconissos 🙂 Pri hoteli úplne nie ale vedľa je krajšia plaz. Nerobí nám problém trosku pochopiť. Väčšinou chodíme do veľkých rezortov na plazi a tiež sa tam nachodime kým prejdeme z izby na plaz. Uvidime. Ja sa riadim recenziami a tie sú na hotel veľmi dobré. V noci 30 stupnov, och. 😮

Strana
z2