icon

Thermal Corvinus Veľký Meder - skúsenosti

babindolcanka
20. okt 2017

Ahojte,
tie, ktoré ste boli v poslednom čase v aquaparku vo Veľkom Mederi.... aké sú vaše skúsenosti? Čítala som niekoľko recenzií a názorov, niektorí chválili hlavne vnútorné bazény (ideme pred Vianocami, takže budeme len vo vnútri), ale s vonkajšími neboli spokojní, iným sa nepáčila príliš klzká podlaha, iní boli celkovo nadšení a spokojní. Strava je vraj veľmi dobrá, tú chválili všetci. Odrádza ma údajná špina v bazénoch. Keďže som teraz na vážkach, či tam ísť alebo nie, poprosím vás o vaše názory, snáď mi to pomôže v rozhodovaní. Ďakujem 😉

nelinka2009
20. okt 2017

Milujem to tam. Navstivili sme vela aqacov, ale tentonje srdcovka tam sa vraciame
Boli sme aj v zahranici... Fajn ceny, fajn, voda... Raz sme tam chytili mikozu, ale tak stane sa aj v DE sme chytili v Tropical Islande... Ale ibak super. V mederi som okupala 6 mesacneho a v poho. Odporucam.

veronicka1901
20. okt 2017

Mne sa nepacilo. Je to vnutri pomerne male na taky objem ludi. A ano, podlaha je smyklava 😉. Mozno pred Vianocami tam bude pomerne prazdno.

gabriellka
21. okt 2017

My sme tam boli v lete prvy krat a mne sa tam velmi pacilo
Podotknem ze kupat sa chodime dost casto aj v lete aj v zime takze viem porovnat

babindolcanka
autor
21. okt 2017

Velmi pekne dakujem za vsetky doterajsie nazory.

babindolcanka
autor
21. okt 2017

Hľadáme tiež ubytovanie na 2 noci niekde blízko aquaparku... boli ste niekto aj ubytovaný alebo ste išli len na pár hodín? Ďakujem.

nelinka2009
21. okt 2017

@babindolcanka boli sme niekolko krat. Pozri booking.com. inak uz sme sli aj tak, ze sme tam prisli a primo na mieste sme si nasli ubytko. Vyslo to lacnejsie

babindolcanka
autor
21. okt 2017

@nelinka2009

Pozeram apartmany aj hotely a zatial som nenasla... tak som chcela, ci niekto z vas nevie o niecom dobrom...

nelinka2009
21. okt 2017

@babindolcanka si uz nepamatam presne nazvy, ale boli sme biekolko krat a vzdy bolo super.

michellem
21. okt 2017

Ahoj,skus 124ubytovanie alebo ako uz bolo spominane booking.com,my sme tam boli uz viackrat, omnoho lepsie ako napr.v Sturove, pre male deti je to v pohode, my sme napr. Takmer v kazdom dome je ubytko, my sme mali Villa Lexus-celkom dost slusne vybavenie cca 100 metrov, kamoska mala Apartmany u Božky alebo tak nejak, ale bolo to dalej od kupania,je tam mnoho novych ubytovani, nemala by si mst problem.

michellem
21. okt 2017

Sorru 123ubytovanie

katjaa44
21. okt 2017

V zime je to fajn nie je tam toľko ľudí boli sme tam aj s dieťaťom vtedy sa nám tam páčilo takisto aj strava v bufete celkom dobrá
V lete by som tam zas na 100% nešla plno ľudí v bazénoch sa nedá pohnúť vtedy aj voda bola špinavá

babindolcanka
autor
21. okt 2017

@katjaa44
Aj ja si myslim, ze tam bolo spinavo kvoli navalu ludi. V zime a este pred Vianocami, ked bude vela ludi nakupovat darceky a piect medovnicky, to bude urcite lepsie.

babindolcanka
autor
21. okt 2017

Prave som zarezervovala jeden penzionik, tak dufam, ze aj ostatnym ucastnikom zajazdu sa bude pacit 🙂
Dakujem velmi pekne vsetkym, presvedcili ste ma, ze sa tam pojdeme pozriet.

babindolcanka
autor
24. okt 2017

A este som chcela dodat, ze som to ubytko nasla cez stranku booking.com, ako pisala nelinka2009. Velmi dobre prepracovana stranka!

swwan
27. feb 2018

Viem,že od veci😉,ale vie mi niektorá povedať,či je v Mederi nejaké nákupné centrum? Nejaké butiky atď...,ďakujem❤

katjaa44
28. feb 2018

@swwan je tam tesco, lidl , billa , a su tam aj rôzne obchody samostatne v centre ale o nejakom nákupnom centre neviem až tak to nepoznám 🙂