icon

Tip na dobrú dovolenku ma Slovensku

diaszoky
18. jún 2021

Ahojte viete mi dat prosim tip na dovolenku na Slovensku?? Nikdy som tam nwbola a vibec neviem ani kde mam ist dakujem

nena76
18. jún 2021

Ahoj, záleží aké veľké máš deti. My sme chodili s deťmi do Bešeňovej a Tatralandii. Síce drahšie ale dve - tri noci a stačilo. Vybláznili sa aj deti aj ocko 🙂 a ja som vegetila na lehátku. Už sa nám to zunovalo a deti podrástli tak rozmýšľame nad Pieninami: plte, turistika, bicyklovanie, nájde sa tam aj nejaké kúpalisko. Ešte Štúrovo je fajn. Tiež by som prijala nejaké tipy na dovolenku.

evabb35
18. jún 2021

Záleží či chce k vode /termálne kúpalisko, vodná nádrž/ alebo do hôr /kde sú rôzne koníky a iné atrakcie pre deti/.
@diaszoky

evabb35
18. jún 2021

@diaszoky Ak sa chcete kúpať dobre je aj na Oravskej priehrade, aj na Zemplínskej šírave. Na Zemplínskej šírave sa dá ubytovať v hoteli na pláži, tam sa aj prestravujete, je tam aj detské ihrisko. Dobre je aj na Táloch - hotel Partizán je taký fajn, rôzne atrakcie pre deti, náučné chodníky, Bystrianska jaskyňa je neďaleko. Aj v Nízkych Tatrách je veľa dobrých hotelov či penziónov, Liptov celkovo je fan, je tam veľa penziónov, skanzen, jaskyňa. V Liptovskom Jáne sú rôzne penzióny, hotely aj s wellnes.

diaszoky
autor
18. jún 2021

@nena76 nemame deti

diaszoky
autor
18. jún 2021

@evabb35 skor k vode

evabb35
18. jún 2021

@diaszoky Dala som do správy nejaké tipy, ak ma niečo napadne tak ešte doplním...je toho strašne veľa. Mne osobne sa na Slovensku lepšie oddychuje. Neviem prečo.

evabb35
18. jún 2021

@diaszoky Dôležité je, čomu sa chcete na dovolenke venovať. Keď nemáte deti, máte výhodu, že môžete toho vidieť viac a môžete spať na rôznych miestach, nemusíte byť na jednom mieste viac dní. Dobré je už cestou do cieľa sa zastaviť niekde - v jaskyni alebo nejaký hrad, či skanzen si prezrieť, ktoré budú po ceste. Nemusíte sa zastaviť len niekde na halušky.