Tip na dovolenku s bábätkom

express
9. jan 2014

Ahojte, chcel by som Vas poprosit o radu.
Chceme ist s priatelkou + 1,5 rocnou dcerkou k moru. Rozmyslame nad Greckom.
Chcel by som Vas poprosit o tip na miesto, destinaciu, hotel, kde ste boli s babom na dovolenke a sluzby, ubytovanie, strava a komfort pre male babo bolo OK.

Dakujem, tato Peto

erinka123
10. jan 2014

Ja som bola na Kréte,Menorke,Ibize,Taliansko palmova riviera, a Turecko. U mna je naj Turecko. Mam tam všetko po ruke ci uz na plaži,pitie ,jedlo,lehatka,slnečniky,uteraky všetko v cene zajazdu,kedže deti stale "mami som smädna/ý hladna/ý " tak toto mi vyhovuje. Je tam čiste more ,pozvolny vstup,vätšinou pieskova plaž, a hlavne dobre služby,program pre deti a pod... Minulý rok som bola s detmi dcera 14r,syn 8 mesiacov,tento rok opäť Turecko 😉 malý bude mat vtedy 21 mesiacov takže to budeme o niečo pestrejšie 😀 ...Turecko hotely kde sme boli: oblast Side- hotel Pegasos World, oblast Side,Colakli-hotel Bella resort tam som bola 2x, oblasť Belek- hotel Susesi deluxe & spa... Na Krete sa mi nepačilo,bola som rada že len 8 dnovka,jedine čo ma oslovilo boli pamiatky.... Menorka nadherný ostrov,more čiste aj ubytovanie super,len ja som vždy s detmi pri mori a hotel sme mali cca 500-700m takže pitie a jedlo som na plaži kupovala kedže vynašat z hotela nemožes a ani sa to nepatri,....Ibiza to iste ako Menorka iba že je rušnejsia ,tam bolo tiež super ale,ale...no Taliansko -palmova rieviera konkretne San Benedetto del tronto čista katasrofa nikdy viac ,zla skusenost zle služby,špinave more.

express
autor
10. jan 2014

dakujem pozrieme, este by som sa chcel spytat kedy odporucat ist na dovolenku s babou, nie je jul, august moc teplo v turecku?

erinka123
10. jan 2014

@express tak ja chodim v juni, a bola som aj začiatkom septembra ,ale každy znesie inak teplo mne nevadia 40tky ja len kvôli detom chodim takto to je okolo 30-max35°,ale poznam kočky čo chodia s detičkami v maji, juni a v septembri.
Skus sa na Turecko popýtať aj tu je forum....
https://www.modrykonik.sk/forum/dovolenka-v-zahranici/dovolenka-s-detmi-v-turecku-ake-mate-skusenosti/

sintias
10. jan 2014

Boli sme viackrát v Turecku, Bulharsku ,Grecku, Taliansku, ale jednoznacne najlepsie sa mi pre male deti zda Turecko. Najlepsie skusenosti mame s hotelom Fulya.Pre deti idealny, plaz nadherna, strava specialny detsky bufet. Od dusenej zeleninky po vsetko co male dieta potrebuje.Mlieko, kasa, vela ovocia, jogurty, pudingy, cerstva pomarancova stava, dusene masko. Boli sme dve rodiny ale na tento hotel nedame dopustit. Cely areal je super. Pre deti vela atrakcii.Ak chcete nakupy, asi 10 minut dolmusom do Side.Cesta stala asi 1Eur, bezproblemov odvezie aj kocik. Doporucujem pre dieta vziat buginku,inak da sa bez problemov pozicat aj na recepcii,ale ak by ste chceli ist do mesta, lepsie je mat vlastny. Nakupit sa da aj priamo v areali hotela. Ak sa vam nikde nechce chodit ani v areali sa deti urcite nebudu nudit. Jediny problem bude, ze nebudu chciet ist domov. V tomto areali sa s kocikom dostanete uplne vsade. Zatial nepoznam rodinu s detmi,ktora by v tomto hoteli nebola spokojna. Co sa tyka rocneho obdobia. chodievame v sezone jul august lebo inak sa nam neda, ale vobec to detom neprekazalo. Areal ma vela zelene a vsade je kopec slnecnikov. Na izbe klima a cez obedokolo 12- 13,30 si deti zvykli na iybe pospat.

express
autor
12. jan 2014

dakujem velmi pekne za rady, nieco vyberieme, po dovolenke napisem ako bolo 😉