icon

Tipy na atrakcie pre deti pri dovolenke v Poľsku

1. jún 2025

Zdravim maminy viete mi odporucit nejake atrakcie smerom k Polsku keby sme chceli ist do Energylandie, alsbo Rapkoland nejako ze 3-4 dni co pochodit nejaky vodny svet cosi pre deti 7 a 11 rokov? Ďakujem

katkaseiner
1. jún 2025

zveziem sa, rada pozriem tiez nieco čo kto odporúča

martinkatinka
1. jún 2025

Dream park Ochaby

sorciera24
1. jún 2025

my sme takto boli presne vo veku vasich deti na 4 dni, 1 den sme dali Rabkoland, potom sme sa ubytovali v Bialke Tatranskej - tam máte možnosť výletov, atrakcii a aquapark terma Bania a na ceste nazad možte dať Zakopane...Gubalowku, aquapark, hlavnu ulicu, skokanske msotiky...no aj malo vam bude🙂
s vacsimi už chodime Energylandia....a možte to spojiť s Krakowom (tma je co robit)+ solna bana Wieliczka

autor
1. jún 2025
@sorciera24

my sme takto boli presne vo veku vasich deti na 4 dni, 1 den sme dali Rabkoland, potom sme sa ubytovali v Bialke Tatranskej - tam máte možnosť výletov, atrakcii a aquapark terma Bania a na ceste nazad možte dať Zakopane...Gubalowku, aquapark, hlavnu ulicu, skokanske msotiky...no aj malo vam bude🙂
s vacsimi už chodime Energylandia....a možte to spojiť s Krakowom (tma je co robit)+ solna bana Wieliczka

@sorciera24 je lepsi ten rabkoland ci energylandia? Pre take velke deti?

sorciera24
1. jún 2025

ako Energylandia je topka....ale vela najlepsich atrakcii je od 140cm....ako je tam aj kopu pre taketo deti, ale ak ste neboli este nikde, tak by som zacala rabklandom (moji mali 12 a 7 , ekd sme boli a boli spokojni)....pre vacsie už energy.....lebo tma uz su aj tie extremne drahy

aleka
9. jún 2025

Zatorland - zábavné parky vedľa Energylandie kuk net, Inwald zábavné parky pár km od Energylandie, Lanový park Wypasiona Dolina , kúpanie v Terma Bania