icon

Tipy na cestovanie po Chorvátsku s dvojročným dieťaťom

3. feb 2025

Máte nejaké tipy..kde s 2 r dieťaťom? Cez sezónu

kikiballa
3. feb 2025

Napis viac info. Chcete hotel? Apartmán? Kde v chorvátsku? My sme boli s deťmi v Poreči v hotely Valamar Parentino. Mega spokojnosť. Majú aj detský kútik s animátormi, veľmi chutnú stravu a teplú vodu v bazénoch. Je aj skupina Chorvátsko,tam nájdeš haldu tipov na dovolenku.

jesenzima
3. feb 2025

My sme boli keď mal 2,5 blízko Omišu, v súkromí .. kamienkova pláž cez cestu, plytký breh, .. ale tak nevieme čo hľadáš ... Lebo napríklad my do hotelov nechodíme vôbec ... Nemáme radi pieskové pláže .. ani nás nelákajú hotelové bary ... Ani kúpanie v bazéne, keď sme pri mori ...

snowflakenel
3. feb 2025

Chodime.od jedneho roka.dietata, omis, zadar,,split, okolie. Nie.do hotelov ale.na.sukromie. vzdy spokojnost. Aj brac a hvar su pekne. Zeny.si chvalia Nin, Vir.

kotricka
3. feb 2025

take dietako si podla mna uzije takuto dovolenku najviac 🙂 ja sa uz nemozem dockat kedy to budeme zazivat aj my, ale napriklad videla som mamicky aj s malinkymi babatinkami na plazi ♥

tanicka907
3. feb 2025

My sme boli v Zatone, pre deti naozaj megalomanske

21021996
3. feb 2025

My sme boli v juli ked mal 15m. Ubytko sme mali apartman cez cestu bolo more. Chodili sme k moru od cca 9-11 a poobede okolo 16. Bolo ok ale uz som bola aj tehotna s druhyn 5m takze som si to az tak neuzila😀 samozrehme zalezi id dietata. Starsi je kludas cvachtal sa vo vode, sedel na deke, v meste v kociku bez priblemov. Uz mame druheho a s tyn to nebude take lahke je uplakany, stale na mne zavesent atd 🤣 takze ovplyvni to vela faktorov. Boli sme pri omisi

miruska655
3. feb 2025

My sme boli aj chodíme doteraz každý rok od mala do Chorvátska z deťmi. Najskôr hotel v Novigrade no to nás neohurilo tak ďalšie roky chodíme už len do apartmánov sme si pánmi svojmu času (žiaden čas pozerať či už treba ísť raňajkovať/večerať) rovnako aj dieťa sa prispôsobí ku všetkému 😍

autor
3. feb 2025

@kikiballa vieš čo je mi to aj jedno kde len aby bola pekná pláž a menej ludi

autor
3. feb 2025

@tanicka907 veľa ľudí?

autor
3. feb 2025

@snowflakenel a kde bolo naj

autor
3. feb 2025

@jesenzima tiež nie bary skôr kľud a malo ludi