Tipy na dovolenkové destinácie v decembri a januári
Ahojte cestovateľky. Určite vás tu je viac. Chcela by som tento rok osláviť nový rok niekde na dovolenke. Prelom decembra/januára. Cestujeme vždy bez cestovky. Boli ste tak alebo sa chystáte tento rok niektorá ?
Bojím sa však dlhých letov čiže niečo do 7 hodín.
Nepotrebujeme horúčavy, stačí nám teplo a behanie po výletoch, aj keď kúpanie by potešilo.
Kanárske ostrovy sme boli. 🙂
Pre mňa do 7 hodin všade studená voda v Decembri a Januári
Pre mňa do 7 hodin všade studená voda v Decembri a Januári
@martinka13 ja viem, mne o to kúpanie až tak nejde, len teploty by som brala apon 24-25 stupňov, taký útek zo zimy sa zohriať a načerpať novú energiu :D ja vás obdivujem že zvládate také dlhé lety, ja to nejako neviem prekonať ten strach. Ja som letela zatiaľ najdlhšie len 5 hodín. :(
@martinka13 ja viem, mne o to kúpanie až tak nejde, len teploty by som brala apon 24-25 stupňov, taký útek zo zimy sa zohriať a načerpať novú energiu :D ja vás obdivujem že zvládate také dlhé lety, ja to nejako neviem prekonať ten strach. Ja som letela zatiaľ najdlhšie len 5 hodín. :(
@janka95 coho sa bojis pri dlhych letoch? Asi ti nepomozem, ale najviac problemov maju lietadla pri vzlietani a pristavani. Sttisticky je to ale najbezpecnejsia preprava. Ak sa bojis trombozy, to je ine, ale existuju opatrenia. Chod napr.do Thajska
@janka95 coho sa bojis pri dlhych letoch? Asi ti nepomozem, ale najviac problemov maju lietadla pri vzlietani a pristavani. Sttisticky je to ale najbezpecnejsia preprava. Ak sa bojis trombozy, to je ine, ale existuju opatrenia. Chod napr.do Thajska
@ciernysokol Ja viem, vzletu sa bojím najviac :D
Môj muž má vypozerané všetky letecké katastrofy, asi mi to nepridalo. Keď sme už vo vzduchu tak je mi už fajn. Ale keď začnú turbulencie vždy sa bojím že spadneme, a to som už dosť krát letela :D :D
Thajsko je topka... My ideme do Phuketu s prestupom cez turecko. Jeden let trva 2,5 hodky a druhy 9,5 ale to uz 7 ci 9,5 je asi aj jedno. Hlavne aspon ja mam skusenosti ze pri tych kratkych letoch zazivam viac turbulencii ako pri dlhych kedy sa lieta vyssie.
Thajsko je topka... My ideme do Phuketu s prestupom cez turecko. Jeden let trva 2,5 hodky a druhy 9,5 ale to uz 7 ci 9,5 je asi aj jedno. Hlavne aspon ja mam skusenosti ze pri tych kratkych letoch zazivam viac turbulencii ako pri dlhych kedy sa lieta vyssie.
@dzina007 fakt ? Asi mi fakt treba nabrať odvahu a vydržať. Možno si potom poviem že to nebolo až také zlé. A kedy sa chystáte? 🙂
@ciernysokol Ja viem, vzletu sa bojím najviac :D
Môj muž má vypozerané všetky letecké katastrofy, asi mi to nepridalo. Keď sme už vo vzduchu tak je mi už fajn. Ale keď začnú turbulencie vždy sa bojím že spadneme, a to som už dosť krát letela :D :D
@janka95 katastrofy pozeram aj ja a beriem to, ze uz na vsetky chyby prisli 🙂)) lietadlo vydrzi turbulencie, aj zasah bleskom. Ale z turbulencii sa netesim ani ja.
Egypt.
Na kanaroch si bola na vsetkych ostrovoch?
@janka95 my chodievame až vo februári, využívame jarné prázdniny aby deti nevymeškali toľko keďže chodievame na 2 týždne,
@dzina007 tak to je super. Ja chcem ísť tiež so synom preto som chcela stihnúť kým budú doma . Len ja mam prácu a nemôžem vziať dovolenku v decembri. Preto som chcela využiť aspoň silvester a prvý januárový týždeň. 🙂
@janka95 aha. Tak potom je v pohode aj Bahrajn a Dubaj. Minulý rok sme boli v Decembri. Teplo bolo (aj okolo 30) ale voda studená.
Ja som najďalej bola 3 hodiny letu, a teraz v decembri ideme do Dominikanskej cize viac ako 10 hodin. Nebojím sa letu, skôr to, že sa unudim, ale budem mat tablet, tak nejake filmy kukneme 🤣🫣 ak chceš kratšie, tak Omán, Dubaj, Kapverdy
Asi vies, ze je to jeden z najdrahsich terminov v roku. Takze si priplatis. Ked sa chces okupat, tak nikde v Europe taka teplota vody nebude.
@janka95 my tento rok dávame Dubaj, tiež je tam príjemné počasíčko, hlavne na výlety, prechádzky,atď
@janka95 my tento rok dávame Dubaj, tiež je tam príjemné počasíčko, hlavne na výlety, prechádzky,atď
@martina1803 super. Užite si to. Presne také chceme , stacilo by mi teplé jarné počasie . Keď je moc horuco nie je to na výlety :- )
@martina1803 super. Užite si to. Presne také chceme , stacilo by mi teplé jarné počasie . Keď je moc horuco nie je to na výlety :- )
@janka95 ďakujem, podobne...aj vy si vyberte krásnu destináciu
@janka95 za nás určite Thajsko... boli sme asi 15x a zatiaľ sme nenašli nič lepšie - fotoknihy tu: https://www.madunicki.sk/cestovanie
@janka95 za nás určite Thajsko... boli sme asi 15x a zatiaľ sme nenašli nič lepšie - fotoknihy tu: https://www.madunicki.sk/cestovanie
@lucielle krásne, ďakujem pekne, prezriem si všetko ;)

@janka95 odporúčam Thajsko