Tipy na dovolenku v Chorvátsku s deťmi
Ahojte. Chceme ísť v lete prvý krát do Chorvátska. Prosím poraďte nejakú oblasť, môže byť aj priamo ubytovanie buď v apartmáne alebo v hoteli kde sa vám páčilo. Nechceme ísť ďaleko, skôr sever alebo stred Chorvátska, aby tam boli aj vhodné pláže pre deti s pozvoľným vstupom do mora. Neviem vôbec na ktorú oblasť sa zamerať.
@antonia16 Je to vec fakt individualneho vkusu..to čo sa pačilo mne sa tebe nemusí. Minulý rok som bola na ospevovanom Pagu a nebola som vobec nadšená. Zato Krk sa mi pačil - plaž Stara Baška tam by som aj byvala ..a vlastne cely ostrov bol super.Dubrovnik je pre mna hlava na hlave.Možno niekde do rezortu kde je menej ľudi. Ospevovany je Branč, Rab ..teraz chytro neviem jeden z nich je vyslovene vhodny pre deti...tam sa ešte chystam.
@rebi789 hovori ze chce ist na sever alebo stred chorvatska....ak ide prvýkrát do chorvatska, nechce zrejme predrazenu dovolenku v Dubrovniku.
@antonia16 ja odporucam okolie Primosten, blizko je Trogir, my sme byvali v Marine, len tam bola vzdy velmi studená voda, chodili sme do Primostenu sa kupat. Voda krasna, čistá
Ak hotel, doporucujem Donat v Zadare. Je to cast Borik, mimo mesta v borovicovom lesiku. Sice nie je luxusny, ale super strava, animatori, rodinne izby (takmer apartmany). Minutu chodze od hotela pri kempe je kludna zatoka, par metrov kamienky, potom piesok, nie hlboka voda. Pre najmensie deti je pri vedlajsom hoteli aj cisto piesocna plaz s plytkou vodou.
Ak apartmany, ci mobilne domceky, tak je oblubeny Zaton holiday resort, tiez pri Zadare.
Ako veľké deti? Ak malé, skús Rab, ma pieskové pláže a uuuuuyplne pozvoľný vstup do mora
Na Rab ide trajekt. Ale je veľký, neexistuje, že sa netrafis😁.. Chorvati pekne naviguju, keď ideš do lode, aj ukazujú kam a koľko môžeš ešte ísť, podľa mňa by si toto dala ľavou zadnou.. Inak, mne sa aj mesto Rab veľmi páči, krásne.. raz sme stihli Rabsku fjeru a bolo to úžasné👍
@antonia16 Trajektom napohodu.Fakt.To je tam taka organizacia že nemaš šancu sa stratiť a stresovať. Minuly rok som šla trajektom prvy krat...akurat som stresovala či sa zmestime tolko aut šlo a sa mi nechceli ďalšiu hodinu čakať. Bol to zážitok...vystupiš z auta a ideš sa kochať. A listky kup tak že vybehne spolujazdec z auta kym čakate v rade .Na ostrovoch je fajn.

je tu skupina chorvatsko nasa dovolenka,tam popozeraj, tipov je tam viac nez dost