Tipy na ideálnu lyžovačku v zahraničí
Dobrý deň, chceli by sme ist cca na 3-4 dnovu lyžovačku s priateľom. Boli sme zatiaľ len na SR zjazdovkách (Donovaly, jasna) obaja sme z liptova takze naše krásy mame pochodene. Chceli by sme vyskúšať buď Rakúsko, Taliansko alebo spindleruv mlyn v Česku.
Chceme mat z lyžovačky zážitok a zároveň si oddýchnuť v peknom prostredí
Nehľadáme luxusný hotel, ale apartmán s raňajkami, pripadne s kuchynkou kde by sme si vedeli niečo pripraviť by bol ideál
Wellness v rámci ubytovania by sme uvítali
Vedeli by ste nám niečo pekne poradit?
Ďakujeme
Tak my mame skúsenosť s Rakúskom a to už na Slovensku ani nebudete chcieť lyžovať 😀
Skúste Turracher Hohe v Rakúsku.
Pozri Voralberg- udolie Montafon,hotel
https://www.alpenfeuer-montafon.at/
Hotel s vynikajucim jedlom a sluzbami.
Dolina, plna zjazdoviek....
Krkonose sú preludnene, zlý pomer cena/výkon. Odporúčam v Rakúsku stredisko Obertauern, pekné veľké, cena ako v Tatrách, ale zjazdoviek neporovnateľne viac a nikde necakas na lanovku. Ubytka je naokolo všade dosť.
tak zážitok - tak asi by som volila Ischgl ( tyrolsko) ( tam sa jazdí časť Rakusko prepojene so Švajčiarskom)- 200 km zjazdoviek, mestečko nádherné s množstvom skibarov, verejnými wellens ( nové) - volajú zo zimná Ibiza, možnosť nájasť ubytko v okolí Ischgl ( lacnejšie), Solden je tiež zážitok 3000ovky, najdlhšia trať v Europe tuším ( 16,8 km), blízko úžasne kúpele aquadom - opäť vždy sa dá nájsť v okolí ubytko za prijatelnejšie ceny, všade funguju výborne skibusy. + záruka snehu
Žienky ďakujeme vam za rady❤️, krkonoše teda vynecháme a popozerame čo je voľne z vašich rád
Krkonoše jedine cez týždeň... My máme Špindl radi, ja hlavne Mísečky a Svaťák, manžel a syn Medvědín👍 Ale... máme fast pasy a úprimne si to bez nich neviem predstaviť. By ma asi švihlo. Špindl je taká naša srdcovka pretože to máme do 90 minút, máme tam obľúbené miesta a reštaurácie, kopu kamarátov, jazdíme tam celoročne. Ale fakt je, že oproti zahraničiu je to "naleštená bieda"... Služby cenám moc nezodpovedajú. Za fakt dobrou lyžovačkou sa vydávame do Švajcu.

Určitěle nie Krkonoše. Radsej Alpy. Ceny porovnatelne, služby a zjazdovky neporovnatelne.