Tipy na najlepšie pláže juhovýchodnej Kréty
Ahojte, máte niekto precestovanú Krétu a viete dať tip na pláž na JV- pozvoľný vstup, lehátka, občerstvenie. Mne sa pozdáva Dragons beach, teda podľa foto. Na Vai beach samozrejme tiež pôjdeme. Máme v pláne si požičať auto aspoň na 3 dni a stráviť deň vždy niekde inde. O 15 dní letíme a už začínam mať cestovnú horúčku, ako sa veľmi teším. Na pamiatky to tentokrát moc nevidím, kúpili sme si len výlet na Spinalongu a určite sa viac krát busom večer odvezieme do Agios Nikolaos, ale inak zaslúžený oddych .Plánujem 2 týždne len ležať pod slnečníkom, čítať, jesť a spať- prechádzky výlučne večer.😎

Ja skor v opacnej časti ostrova. Top (ale mali sme studenú vodu) bola Elafonisi. Radi sme chodili na plaz v Rethymne, tam bola ale casto cervena zastava a vtedy ani nohu si si nemohla omočit. Takze sme sledovali vzdy rýchlosť vetra a najcastejsie sme zakotvili na Bali beach.
@katkaseiner Teraz budeme čisto na východe- tie tvoje spomínané mám určite v pláne, keď nabudúce vyrazíme na západ.
Bola som sice na severe pri hlavnom meste, ale autom sme navstivili Matala, je to plaz hippies a nad nou su male jaskyne, za mna krasne miesto.

Ja skor v opacnej časti ostrova. Top (ale mali sme studenú vodu) bola Elafonisi. Radi sme chodili na plaz v Rethymne, tam bola ale casto cervena zastava a vtedy ani nohu si si nemohla omočit. Takze sme sledovali vzdy rýchlosť vetra a najcastejsie sme zakotvili na Bali beach.