Tipy na návštevu múzea Louvre so skúsenosťami od cestovateľov
Ahojte🙂
Bol niekto z vás v Paríži v Louvri? Ak áno chcela by som poprosiť nejaké rady ohľadom lístkov, že z akej stránky ste objednávali prípadne nejaký výhodný vstup. V ktoré dni je najlepšie tam ísť a tak. Ja som hľadala už aj som našla ale dala by som skôr na rady od niekoho kto už tam bol.
Ďakujem pekne 😊
@diahar21 ved priamo web louvre - https://www.ticketlouvre.fr/louvre/b2c/index.cf...
@kaktusik007 Dakujem a čo v prípade keď už je vypredané na zvolený dátum čas? Dá sa aj na mieste?
@diahar21 Samozrejme, že kúpite aj na mieste. ALE môžete stáť fakt dlho v rade. V ostatných múzeách to je takisto.
@diahar21 tak to je potom problem. Potom ostava sa postavit do rady a dufat ze listky budu. Ale priprav sa na fakt dlhe cakanie.
@galinotchka su muzea, o ktore je velky zaujem. Louvre k nim patri. Maju obmedzenu kapacitu - cast lustkov davaju dopredu online, cast listkov obsadia cestovne kancelarie so zajazdami a ak tam ostal priestor - predavaju na mieste.
Napriklad Versailles su denne vstupy vypredane uz okolo 10tej hodiny rano.
@diahar21 dobrý deň, lístky som kupovala na oficiálnej stránke louvru. Občania všetkých členských štátov EÚ do 25 rokov tam majú vstup zadarmo. Vybrala som čas vstupu o 12:00. Prišli sme tam a bola tam obrovská rada, chceli si kúpiť lístky na mieste, tá rada bola dlha asi aj 40 metrov. 😂Všade tam behajú zamestnanci louvru tak sme im ukázali lístok a chlapík nám ukázal kde sa mame postaviť. Za 10 minút sme boli vnútri. Vzali nás presne na čas.

@galinotchka už mám kúpené a boli zadarmo takže super 😊