icon

Tipy na oblečenie do Malagy v zime

zdenkazdenulka
Včera o 16:37

Ahojte baby, ideme začiatkom februára do Malagy, Granady atď… Chcela by som sa spýtať čo by ste mi odporučili si obliecť, neviem veľmi odhadnúť počasie. Píše že okolo 15°. Chceme chodit na turistiku a prechadzky mestom

olga_hurajova
Včera o 16:51

@zdenkazdenulka odporúčam ísť sj do Marbelly (za mňa najkrajšie pláže a promenády pri pláži v Európe) - chodíme tam každý rok feb-mar a milujeme to tam! Kilometrové promenády popri pláži a naždých pár 100 metrov nejaký bar/reštika/kaviareň. Kúsok odtiaľ je tiež Gibraltár (opičky, najmenšie letisko v eu, história).

Ale spať k téme a počasiu 😂 v Marbella a teda predpokladám že aj v malage býva väčšinou teplo a slnečne. 15 stupňov máš na tričko cez deň na slnku a mikinu večer. Max nejakú ľahkú bundu keď si zoberieš tak určite nezamrzneš!

Užite si

tilly
Včera o 16:56

Treba vrstviť. Ja mám takú tenucku dlhú paperku, ktorú ľahko zložím do kabelky.
Takže obliekam sa bud rifle, tričko, sveter a tú bundu mám v kabelke. Alebo, keď čakám, že bude teplo, tak pančuchy, šaty alebo suknu/kratasy a keď je cez deň teplo, pančuchy dám dole.
V taške mám vždy tú bundu a kratasy (keď mám rifle). Často sa mi stáva, že keď si sadneme niekam na promenádu na slnko, idem sa roztopiť. Syn je teraz na costa blanca a dnes mi posielal fotku ako v tričku sedí na pláži pri pivku s kamošmi
Inak, táto zima je najdazdivejsia a najchladnejsia za posledných 40 rokov 🙊

viky7
Dnes o 06:50

pred rokom sme boli v malage koncom januara, bolo 17. stupnov... ked svietilo slnko, boli sme v tricku, neskor mikina, ked sme v noci sedeli niekde vonku, tenka bunda na to... dcera vbehla aj do vody v plavkach 🙂 ale to bolo naozaj len take omocenie 🙂

zdenkazdenulka
autor
Dnes o 08:43

Ďakujem žienky za odpovede pomohli ste mi ❤️