icon

Tipy na praktické kufre pre cestovanie s deťmi

miamia29
24. jún 2025

Ahojte, chcem sa spýtať, či nemáte nejaký tip. Máme 3 deti 1-5 ročné a chystáme sa na dovolenku lietadlom. V minulosti sme cestovali s 2 väčšími kuframi, boli taký ten latkovy typ s 2 kolieskami a mali na sebe pracky, ktorými sa dali k sebe pripnúť, teda keď sa potrebovali ťahať, dali sa pripnúť, jeden kufor sa naklonil a druhý sa na ňom akoby viezol. Bolo to super, len tie kufre sú už staršie a paraju sa, úplne sa necítim isto ísť zase s nimi.
Nemáte nejaký tip na kufre, ktoré by sa dali podobne pripnúť? Alebo nejaké riešenie? Jeden rodič potrebujeme mať všetky ruky na deti a druhý by bolo super, keby bral kufre a mal k dispozícii jednu ruku, keby niečo trebalo.
Ďakujem

ella2015
24. jún 2025

@miamia29 kupte si kufre typu spinner tuším sa volajú maju otočné kolieska a jednou rukou sa kufor dá ovládať, takže jeden dospely v pohode 2 kufre zvladne

olimuc
24. jún 2025

Kup si ako spominane hore poriadne kufre so 4 kolieskami - aj na to sa da posadit dieta a ked ho podrzis prezije. (Samsonite prezil zatazenie +18 kg … 5 rocne dieta) A detom mozes podla veku take kufroodrazadlo kupit … sedia a idu…maju snuru takze sa mozu aj tahat

miamia29
autor
24. jún 2025
@olimuc

Kup si ako spominane hore poriadne kufre so 4 kolieskami - aj na to sa da posadit dieta a ked ho podrzis prezije. (Samsonite prezil zatazenie +18 kg … 5 rocne dieta) A detom mozes podla veku take kufroodrazadlo kupit … sedia a idu…maju snuru takze sa mozu aj tahat

@ella2015 ďakujem, tiež mi to napadlo, len som nikdy také kufre nemala, tak som si nebola istá 🙂
@olimuc ďakujem, dve také odrážadlá berieme, prvý krát a z toho mám riadny des 😃 ale asi to teda vyriešime tými dvomi 4koleckovymi kuframi