icon

Tipy na ubytovanie s deťmi v poľských Tatrách

oblecenie99
25. nov 2025

Ahojte.
Zháňam ubytovanie v poľských Tatrách, ale keďže to tam nepoznám vôbec, tak mi tie miesta nič nehovoria a zatiaľ ma nič nenadchlo, tak skúšam takto .. všade čítam, počúvam, aké sú poľské Tatry super a služby že wow a ceny ešte wow, len ja si idem oči vyočiť, ja keď tam zadam naše parametre (dvaja dospelí, dve deti), je to jedno, či to bude apartmán, či rodinný hotel s polpenziou, na konci mi ta predbežná kalkulačka proste hodí prakticky porovnateľnú cenu s našimi Tatrami 🤷 A keď už započítam cestovanie (čas) a že u nás časť ceny za ubytovanie preplatí zamestnávateľ, tak mi to vychádza pomaly aj lacnejšie zostať na Slovensku. Velmi by sme chceli deti zobrať niekam,.kde je štatisticky väčšia pravdepodobnosť snehu, ako u nás, a tiež by som rada vypadla do hôr... A uvedomujem si, že zrejme hľadám zle, alebo neviem, tak uvítam tipy na konkrétne ubytka, ak máte 🙂 Ak hotel či penzión, tak už s polpenziou, nejakým wellnessom a nejakým lepším kútikom, hernou pre deti.. a aby ubytko bolo niekde, kde sme priamo na mieste a nemusíme si zakaždým sadať do auta.. ale najmä kde sa pohodlne dostanem kočíkom všade (mala je ešte mala, čiže nie nejaké miesto pri hlavnej ceste). A prípadne že ako vám cenovo vyšla dovolenka.. cca tri, štyri dni.

Ďakujem vopred 🙂