icon

Titánové klinčeky a let lietadlom

sandra163
1. feb 2023

Pre niekoho určite blbá otázka, ale predsa skúsim 😁 V júni ma čaká prvý let lietadlom. To, že mám z toho des, je na inú diskusiu 🙂 Pred pár rokmi som si dala operovať halux na jednej nohe. Kvôli opätovnému vybočeniu kĺbu mi voperovali 2 titánové klinčeky. Moja otázka znie, či potrebujem nejakú lekársku správu o tom, že mám kov v tele a pochopiteľne pri kontrole budem "pípať" 😁. Ďakujem.

suesi29
1. feb 2023

@sandra163 nie netreba žiadne potvrdenie, lekarsku správu a ani pípať nebudete. Manžel ma titánovu tyč + 4 šruby v ramnnej kosti a všade v pohode. Dostal sa vždy tam aj späť bezproblémov a bez pípania. Titán na to nereaguje.

aristka
1. feb 2023

@sandra163 tak tym by som si nebola ista ,lekar alebo pracovisko ti mali dať nieči ,ze to v sebe ma .

syslik81
1. feb 2023

nic ti netreba pipat nebudes..

vulka
1. feb 2023

@sandra163 Ak by si písala, tak prejdeš osobnou kontrolou.

lady083
1. feb 2023

Tiez mam tak halux zoperovany) neboj, nebudes pipat

lady083
1. feb 2023

A teda velakrat som letela odvtedy

simsalabim
1. feb 2023

Kamoska nosi so sebou potvrdenie, ale este ju nikdy nezastavili.

tiezjedna
1. feb 2023

Titán nepipa

blumie
1. feb 2023

@sandra163 v clenku mam platnicku a 5 srobov kovovych resp. titanovych, precestovala som toho dost a nikdy som nikde nepipala. Keby mali takto riesit kazdeho tak polovica ludi im tam pipa 😄. Je to beznejsie nez si myslis.

nenne9
1. feb 2023

@sandra163 ja som mala titan v chrbtici skoro 2 roky.mala som vytlaceny rtg snimok so sebou ked som letela, pre istotu🙂 ale nepipala som nikdy, to mi hned an chirurg povedal, ze nemalo by to pipat.tam kde ti robili rtg by to mali mat v systeme,mne dali CD🙂)))

lubina
1. feb 2023

@sandra163 tiez som mala platnicku a 4 srobky v clenku a ani raz som nepipkala.

sandra163
autor
1. feb 2023

@suesi29
@aristka
@syslik81
@vulka
@lady083
@simsalabim
@tiezjedna
@blumie
@nenne9
@lubina veľmi pekne vám ďakujem za odpovede, pomohli ste mi. Posielam ❤️

kacusik69
2. feb 2023

pipat mozes bez ohladu na to ci mas v sebe alebo na sebe nieco kovove alebo nie… ale potvrdenie nepotrebujes, ak tak povies co je vo veci a max. podstupis osobnu kontrolu…