icon

Tropical Island

nataluska018
2. jan 2014

caute ludkovia. chcem sa spytat bol uz niekto v TROPICAL ISLAND ? mohli by ste mi povedat ceny vstupeniek ubytovania kde sa tam da ubytovat ci tam je personal aj slovensky hovoriaci. proste vsetko co viete o tom aquaparku a co ste tam pozazivali
uz som si ho aj googlila ale tam som sa nic dolezite nedozvedela iba same omacky. dakujem vam 🙂 🙂

jaja1979
3. jan 2014

@nataluska018 Ahoj, my sme tam boli 3 roky dozadu - uzasny zazitok. Ceny odvtedy sa trochu povysili, teraz to je okolo 30 e na dospelu osobu, deti platia o nieco menej. Ale vyhoda je, ze ta cena je na 24 hodin, kedze je otvorene nonstop. Ubytovat sa mozes priamo v areali v stanoch, malych chatkach ci malych apartmanoch. Ceny neviem, kedze my sme tam nenocovali. Pocas noci tam maju rozne vystupenia, show, takze na noc sa tam urcite oplati zostat. Su tam obchody so suvenirmi, restauracie, kde neplatis, vsetko sa ti nacitava na cipove hodinky, ktore dostanes pri vstupe a platis, ked odchadzas, takze nemusis so sebou nosit hotovost. Extra sa doplaca za tobogany, vyhliadkovy let balonom. Jedlo si tam oficialne priniest nesmies, ale bolo tam vela ludi, ktore si ho priniesli z domu, a nikto to neriesil. Restiky su totiz na nase pomery dost drahe. Voda je teplucka, vzduch ma okolo 30 stupnov, takze super. Vsade sa dostanes s kocikom, vsetko je bezbarierove. Hlavne tam nechodte pocas nejakeho nemeckeho stat. sviatku alebo vikendu, vtedy je tam brutalny natresk a vsetci su natlaceni v bazenoch. Chodi tam aj vela Poliakov a Cechov, tak si zisti aj ich statne sviatky, lebo fakt tam bola tlacenica. Zoberte si aj nieco na lezanie pri bazene (napr. podlozku, ci karimatku), lebo ked je tam vela ludi, tak lehatka su vsetky obsadene. Je tam super, keby som mohla, pojdem este raz. 😉

nataluska018
autor
3. jan 2014

a ake su ceny toboganov, plati sa kazdy zvlast alebo jedna cena na vsetky?

nikitka444
18. jan 2014

Toto by zaujimalo aj mna .kolko by vyšli 3
Noci so stravou,ubytovaním aj vstupmi

duska88
21. jan 2014

@nataluska018
@nikitka444 kocky, vsetky info najdete na hlavnej stranke http://www.tropical-islands.de/de/attraktionen/

nikitka444
21. jan 2014

@duska88 dakujem