icon

Turecko - Adalya Elite Lara

olik2009
15. nov 2017

Kočky máte skúsenosti s hotelový, odporúčali by ste ďakujem

monikapalo
30. dec 2017

@olik2009 nemám skúsenosti, ale vzali sme termín v júni , tak uvidíme.

pupava16
30. dec 2017

My sme boli toho roku a bolo super. Asi naj hotel doteraz a to sme boli uz 10-ty krat. Na buduci rok by sme chceli ist opat.

monikapalo
1. jan 2018

@pupava16 to fakt? Tak sa teším, že sme ho vybrali. Je pravda, deň tbogany a kolotoče sú pustené iba v určitý čas? Čo sa Vám tam najviac páčilo? Je kam ísť na prechádzku mimo hotela?

pupava16
2. jan 2018

Ano vsetko ide v urcity cas, ale tak je to asi vo vsetkych hoteloch, aspon co sme my zatial.boli. kolotoce isli az od 18.30 co je myslim ok ved kto by sa tocil na tych rozpalenych kolotococh cez den, radsej byt vo vode a co sa tyka mimo hotela sme boli len vecer na nakupy trochu. Myslim ze sa mate naco tesit. Ak nam to vyjde koncom juna by sme isli aj my 😎.

nikinka1111
2. jan 2018

Ahoj, bolo super, škoda že Hydrotour ho nemá už v ponke. výborný hotel. kolotoče idú len večer asi na 2,5hodiny. tobogany neviem, do bazénov nechodíme.

monikapalo
3. jan 2018

@pupava16 chodievali sme do Limak Lara, čo je asi 4 km bližšie ku letisku ako od Adalye, takže v podstate vonkajšie okolie ako tak poznám. Ideme 16.6 z KE.

belaanabela
3. jan 2018

@nikinka1111 v ponuke ho ma satur

@pupava16 my sme tie kolotoče vyuzili minimalne asi 2x kedsze idu v case večere, prazdny areal vsetci na izbach...a i to raz sa mala zviezla a finiš,,,takže sme mu museli povedat že este jedno kolo.

belaanabela
3. jan 2018

Toto bol nás bočný vyhl.na more, samozrejme s priplatkom = ani morský vanok k Nam neprivial😎

nikinka1111
3. jan 2018

@belaanabela viem, akurát už za prehnanú cenu podĺa mňa. keďže krpaňa je už väčšia tento rok ideme znovu do milovaného Side , hotel Royal Taj Mahal

belaanabela
3. jan 2018

@nikinka1111 my sme mali ist v juni do Taj Mahalu, lenze ma odradila vzdialenosť toboganov od mora, naša baba miluje to tobogan kasle mi na more, takže na dovolenke mame striedavu starostlivost❤👶😈
Satur mal do konca decembra deti za euricko, a keď som pozerala tak to vychadzalo ako s hydrotouru,a to cisteho sme tam spali len 5noci...

nikinka1111
3. jan 2018

@belaanabela my chodíme na 11dní na začiatku augusta a tá suma sa vyšplhala už teda strašne vysoko. za nás bazény a tobogany nemusia byt vôbec 🙂 chodíme len k moru

belaanabela
3. jan 2018

@nikinka1111 ved toto i ja jazdim len za morom, no moja mala to vidi😅citi inak, no hej je pravda posl. Dva júlove a prvé dva august.týždne su tie ceny na top.urovni.My ideme toho rou tiez na 12dni /11noci Side

nikinka1111
3. jan 2018

@belaanabela do akého hotela idete? v side je podla mňa krajšia pláž ako v lare, aj ked v lere je výhoda že ten piesok nie je všade 😀

belaanabela
3. jan 2018

@nikinka1111 mne sa Lare more vobec nepacilo,prezentovali Adalyu ako pozvolny vstup do mora s jemným pieskom😲🤐🙂čo malo od reality ďaleko.
Ideme do SentidoTuranPrince, po Adal.ElitLara vyberám uz mensie hoteli,keďže už chodime bez kočíka

nikinka1111
3. jan 2018

@belaanabela tá pláž bala prvý deň hrozná, potom sme si zvykli a malo to aj svoje pozitíva. deťom to vôbec nevadilo, tie sa vybláznili do sýta 🙂. daj vediet ako bolo v tom hotely, nech sa zas ľahšie vyberá... ani my už neberieme kočík, ani vlani sme nemali, požičiavali sme na hotely, tento rok uvidíme či bude treba...

belaanabela
5. jan 2018

Môj suvenír s Adalye, tu modrinu na nohe 10x15cm som mala vyše 2mesiace na nohe...

monikapalo
6. jan 2018

Čo sa Ti stalo?

belaanabela
6. jan 2018

To bola moja rozlúčka s morom v Lare,plavam si plávam a zrazu ucitim sialenu bolesť pohryznutia zrevala som vsetky oci na mne, 4zuby odtlačky i to krvacalo bolesť fest,,, v ten deň bolo ešte jedno také napadnutie!? Keby som bola v hlbokej tak sa začnem topiť.Až po cca.2r.som sa dozvedela s novín že turci vydali varovanie v oblasti Antalya_Lara sa môže vyskytnúť že utocia mors.koytnacky v dosledku odlepnutia lucom si človeka pomylia s potravou...hromadili sa sťažnosti turistov.

monikapalo
6. jan 2018

Tak a odteraz už nevleziem do mora......

belaanabela
7. jan 2018

@monikapalo aj veru i ja som mala trochu min.rok problém v Alanyi ale dala som to❤more je moja srdcovka, a turecko topka😍

monikapalo
7. jan 2018

Áno

ivetak1807
29. jan 2018

@nikinka1111 My sme boli v Royal Taj Mahal minulý rok a super, spokojnosť veľká...

nikinka1111
29. jan 2018

@ivetak1807 dakujem za info, už sa neviem dočkat 🙂

chrustik8404
19. jún 2018

Ahojte, boli ste teraz niekto v Adalyii Elite Lara? My sa ideme so synom. Aké bolo more? Boli tam aj nejaké útočné zvery v morskej vode?
Naspäť letíme až nočným letom z Antalye. Kto tam bol, mala by som pár otázok. Prosím IP. ĎAKUJEM

monikapalo
24. jún 2018

@chrustik8404 teraz sme sa vrátili. Vrelo odporúčam.