Turecko - aká je teplota mora začiatkom júna?
Ahojte.chcem sa opýtať kto bol zaciatkom juna v turecku konkretne my ideme 7.juna do alanye.ake tam bude asi pocasie a hlavne teplota mora??dakujem za kazdu skúsenosť a odpoved.😗
tak nebola voda este nejaka tepla, skor sa chodieva v juli na dovolenky tam,alebo v oktobri, septembri ,v juni zavisi od roka ci je teply,alebo nie, ja som bola v juni tiez ale nic moc voda, ja osobne som sa nemohla kupat este, a tak sme vyuzoli sluzby nasa tour a chodievali sme na vylety, maju ich cenovo dostupne, takze to bolo super ! ale inak akoze teplo bolo, na opalovanie, no kupaie este nie.
@fifitko25 dobry den , ake bolo more zciatkom juna ? Dalo sa v pohode kupat ? Vahame ci ist 8meho alebo o tyzden neskor , dakujem❤️❤️
@veronickal dobrý deň,more bolo úžasne,úplne super a najlepšie bolo ,že nebolo až tak tropický horúco,bolo presne pocasicko ,už keď sme boli v polovici dovolenky boli teploty už ráno dosť vysoké a počas dňa v chládku 36stupnov. Takze Za mna jednoznačne začiatok júna. Ešte personál mení tak otrávený z ľudí 😉
@mo215 dakujeeeeem potesili ste ma 🙂)
Ak by niekto hľadal túto tému ako ja tohto roku v januári 😁 tak doplním moju skúsenosť. Práve sme v Turecku side od 9.6. píšu že je 28 stupňov, no pocitovo tou vlhkosťou tu je oveľa viac. Ja som človek čo na ak sa nejde kúpať kým nie je aspoň 33 a tu sa kúpeme od rána do večera fakt mi je teplo aj more je úžasné, je tu dosť ľudí čo ma prekvapilo ale nie masa to mi vyhovuje, sme tu s malými deťmi a kúpu sa tiež fakt teplucko. Boli sme v Turecku už aj v auguste a nikdy viac to bolo brutál horko že dcéra nechcela vyjsť von...za mňa Turecko len v júni 🙂
@zara0201 prosím aké bolo more Izmir
@vieramikloskova studene nešla by som uz
@tinqushka fakt teraz pozerám ze Izmir ma 27 no není to Side 31
@zara0201 23 bože to je studené .Ideme 5.9. dúfam ze bude aspoň 27 tak píšu
@petra7481 no fakt tak píšu 25
@tinqushka no skúsime dám vedieť

@tehula dakujem krasne za odpoveď velmi ste mi pomohla.tesim sa.a este ak môžem.ake su tam ceny?A čo sa týka peňazí?plati sa eurami alebo sa tam menia peniazky?