Turecko alebo Tunisko? Rady na dovolenku na konci júna
Ahojte kde sa vám páčilo viacej? Boli sme už v oboch destináciách, v Turecku pred rokom ale v Tunisku už tak 15 rokov dozadu čiže už si to človek nevie tak porovnať. Nevieme sa rozhodnúť kam radšej, cena rovnaká, dátum rovnaký, služby vyzerajú byť na rovnakej úrovni aj tam aj tam. Koniec júna. Ďakujem
Tunisko- Mahdia - hotel Caribbean Wold Mahdia, Nur palace
V Tunisku som bola raz a nikdy viac,v Turecku som bola 4-krát a určite sa tam ešte vrátim,podľa mňa je to tam úplne neporovnateľné s Tuniskom..
Co od dovolenky ocakavas? Do akych lokalit by si isla?
Ja som bola v Alanya TUR a za mna nikdy viac. Hotel porovnatelny s TUN ci EGY, strava tiez velmi podobna. No more a plaz velke sklamanie oproti Tunisku. A vsetko podstatne drahsie (vylety, sluzby). Na druhu stranu - von sa dalo ist prejst, obchody boli, ulice ciste. V Tunise velmi zalezi od lokality, mimo rezort je povacsinou spina. V centre Sousse je promenada, restiky, obchody, Medina (miestne trhy), zivot. Mimo vacsinou nic, alebo par obchodikov a nejaka kaviaren. Ale Tunisko ma nadherne plaze s jemnuckym a hlavne bledulinkym pieskom, prekrasne priezracne more.
Pre mna je naj Egypt, alebo Tunisko. V Turecku som bola v podstate dobrovolne nasilu (obdobie kovidu). Ale ja idem kvoli moru. Ak sa da, tak tyzden TUN, tyzden EGY 🫣🤭
Inak mne sa ani turecka mentalita nepacila. Tunisania mi prisli priatelskejsi.
Skus si otvorit google earth, najdi si vybrane hotely a pozri si aj okolie. A potom booking, tripadvisor a pod. stranky s recenziami. Prajem dobry vyber 👋
Za mňa Turecko a Tunis sú neporovnateľne destinácie. Turecko je oveľa oveľa vyšší level
Turecko
@isis234 ahoj kedy ste boli v caribbean world ? Mne sa ten hotel páči ale našla som veľa zlych recenzií tak som od toho upustila. Môžem poprosiť dlhšiu recenziu? Dik
@simik411 V r. 2020 . Výborná strava, čisto na izbách. Večer program- animátori, potom tanečky. More čisté. Slnečníky a ležadlá zdarma. Nápoje i pri pláži. Je to veľký komplex. bar i pri jazere. Cvičilo sa poobede. Blízo obchody..mimo rezort... Blízo je hotel Nour palace.
@simik411 V r. 2020 . Výborná strava, čisto na izbách. Večer program- animátori, potom tanečky. More čisté. Slnečníky a ležadlá zdarma. Nápoje i pri pláži. Je to veľký komplex. bar i pri jazere. Cvičilo sa poobede. Blízo obchody..mimo rezort... Blízo je hotel Nour palace.
@isis234 aha tak 5r dozadu mohlo byť ale ozaj posledny rok dva som asi áno nenasla dobru recenziu na neho. Nour chvália stále ale toto veru nie , uvidíme no vďaka
@isis234 aha tak 5r dozadu mohlo byť ale ozaj posledny rok dva som asi áno nenasla dobru recenziu na neho. Nour chvália stále ale toto veru nie , uvidíme no vďaka
@simik411 kamoška chodí každý rok do Mahdie. 2x v lete. Caribik a Nur palace. Ona by už inde nešla. Boli sme spolu i v Tabarke v Yadise. Ja som bola i v Dar Ismail
Nour palace je 5 * . Ale vravela, že niekto v Caribiku riešil na recepcii- zmenu izby, chceli mať výhľad na more a vyhoveli im. Je tam veľmi vela izieb. I klíma funguje..uteráky často menia aj drogériu doplňajú. Mne sa zatial nedalo ísť- zdravotne,, ale budúci rok tam isto pôjdem
@simik411 kamoška chodí každý rok do Mahdie. 2x v lete. Caribik a Nur palace. Ona by už inde nešla. Boli sme spolu i v Tabarke v Yadise. Ja som bola i v Dar Ismail
Nour palace je 5 * . Ale vravela, že niekto v Caribiku riešil na recepcii- zmenu izby, chceli mať výhľad na more a vyhoveli im. Je tam veľmi vela izieb. I klíma funguje..uteráky často menia aj drogériu doplňajú. Mne sa zatial nedalo ísť- zdravotne,, ale budúci rok tam isto pôjdem
@isis234 ozaj aj min rok bola ? Tak čo ti ľudia tak píšu, ja viem že Tunis není Turecko služby ani nechcem ale zas ja som čítala že v suteréne bolo pleseň chrobáky jedlo že hnus studene atď atď kks tak ja sa bojím s 2 malými deťmi takto ale fotky vyzerajú fajn
V Tunisku som bola raz a nikdy viac,v Turecku som bola 4-krát a určite sa tam ešte vrátim,podľa mňa je to tam úplne neporovnateľné s Tuniskom..
@lucylaw more je určite krsjšie v Tunisku
@lucylaw more je určite krsjšie v Tunisku
@marikaneni No to je asi jediná vec,ale inak je Turecko absolútne neporovnateľné,pokiaľ ide o služby,ľudí,stravu a podobne,na to sa Tunisko nechytá ani náhodou..
@isis234 ozaj aj min rok bola ? Tak čo ti ľudia tak píšu, ja viem že Tunis není Turecko služby ani nechcem ale zas ja som čítala že v suteréne bolo pleseň chrobáky jedlo že hnus studene atď atď kks tak ja sa bojím s 2 malými deťmi takto ale fotky vyzerajú fajn
@simik411 ja osm sa so špinou a plesňami nikde nestretla. neviem, prečo to ľudia píšu.

Z týchto dvoch Turecko