icon

Turecko - hotel Marti Myra

pamag1805
5. júl 2022

Chysta sa niekto?alebo niekto bol priamo v tomto hoteli tento rok??

ivana11155
5. júl 2022

@pamag1805 a zvažujes alebo ideš? My sme boli pred koronou čiže k rezortu nebudem písať ale ak zvažujes s malými deťmi tak by som radšej odporučila Side, Belek. Pri vstupe dô vody je plytsia voda par metrov a potom hlboká a na dne veľké okruhliaky. Toto dno mi dosť pripomínalo Chorvátsko. Vlny žiadne. Zo západnej strany je pohorie Tauris čiže skoro tieň. To pohorie za tým je ako Biokovo v Chorvátsku. V Chorvátsku Biokovo super, v Turecku mi táto sceneria vadila. Odvtedy len Side😊.

lija22
5. júl 2022

dcera so starkou tam bola cca mesiac dozadu. Pytaj sa kludne.

pamag1805
autor
6. júl 2022

@lija22 dcerke sa pacilo?skor ma zaujima ako sa.pacilo detom..cistota mora,programy,jedlo ci chutilo...dakujem pekne za odpoved..

pamag1805
autor
6. júl 2022

@lija22 a este ci sa da snorchlovat....

pamag1805
autor
6. júl 2022

@ivana11155 dakujem za odpoved

lija22
6. júl 2022

@pamag1805 ano, bola velmi spokojna. vtedy s animaciami este len zacinali, boli detske diskoteky a tie sa velmi pacili. bazeny a tobogany super. ubytko nadhera. internet shit slabota. strava dobra. zial o mori mi nevedia nic delegovat. dceru more nezaujalo nicim. cely cas travili v bazenoch. dcera ma 7. deti bolo vela

katkaknapi
7. júl 2022

ahoj.Kedy idete? My ideme 11.7.,tak som tiež zvedavá či sme dobre vybrali a či sa nám bude páčiť

pamag1805
autor
7. júl 2022

@katkaknapi ahoj..my az august..prosim das mi info ako sa vam paci??

katkaknapi
8. júl 2022

@pamag1805 ok, dam

pamag1805
autor
12. júl 2022

@katkaknapi ahoj..ako sa mate?ste spokojni?paci sa detom?zaujima ma v podstate vsetko..program pre deti cez den,more,ci sa da aj vidiet malicke rybky,jedlo ci chuti,cistota na izbe,a vlastnw ci sa da aj pohybovat volne co sa tyka aj inych zariadeni..povula som,ze nie je problem ist vyskusat aj tobogan v inom rezorte..dakujem ti za odpoved a prajem krasnu dovolenku..

katkaknapi
19. júl 2022

@pamag1805 ahoj. Včera sme sa vratili, bolo super.príchod na hotel bol celkom rýchly. Ubytovanie tiež. Je to veľký rezort, tak pri príchode ta odvezú na izbu golfovým autíčko, kde ti naložia aj batožinu. Aj pri odchode ti prídu pre batožinu. Izbu sme mali veľkú, peknú, čistú, klimatizovanu.kupelka veľká upratana.upratovali kazdy deň-upratovanie podľa nich popostelaju, vymenia uteráky ak máš špinavé a doplnia vodu do chladničky. Jedenie rozmanité, aj keď sa veľa jedál opakovali každý deň. Každý si nájde určite svoje a hladná nedostaneš. Poobede bufety, zmrzka vonku-mimo restauracie. Bary na každom kroku. Bazény teplé, z rôznymi hĺbkami. 2 tobogany, ktoré idú 2 hodky do obedu a 2 hodky poobede. More blízko. ak chceš lehátko pri bazéne alebo pri mori pod slnečníkom, musíš si privstat. More teplé. Pláž z hrubozrnym pieskom, pred vstupom do mora malé okruhliaky, potom znovu piesok a vo vode väčšie okruhliaky. Odporúčam určite obuv do vody. More niekedy pokojne aj s vlnami. Prudký spád do vody. My sme boli len v našom rezorte, v iných sme sa neboli kúpať. Turecké obchody blízko hotela, par minút chôdze. Detský klub s českými animatorkami je od 10-tej do 12-tej a poobede od 15-tej do 16:30-zraz pred miniklubom.inak detský klub je otvorený stále s obednou pauzou. Mne sa páčilo, ale nečakaj 5 hviezdičkový hotel. Sú tam aj nedostatky, ale pri takom veľkom rezorte sa to dá čakať. Ved sama posúdis.zalezi od náročnosti hosťa. Prajem peknú dovolenku

pamag1805
autor
19. júl 2022

@katkaknapi dakujem ti za tvoj cas,ze si napisala..nie sme narocni,tak sa tesim..velmi pekne dakujem

pamag1805
autor
27. júl 2022

@katkaknapi ahoj..mozem ta este pootravovat?chcem sa spytqt odkial ste leteli a ci ste sa platilo obcerstvenie na palube..este co sa chcem spytat hotela je,ze ci sa tam da odfotit napriklad s papagajom a ci je pre deti aj nejaka napriklad penova party na plazi alebo nejaka detska disko..pripadne sutaze v bazene..nejaky skakakaci hrad alebo nafukovacie atrkacie v bazene??

katkaknapi
28. júl 2022

@pamag1805 ahoj. Leteli sme z PP. Občerstvenie za poplatok.Zadarmo len voda.Ale znamy,čo leteli do Turecka,tak jeden let mali občerstvenie zadarmo.Zaleží akou spoločnosťou poletíte.Ja som si jedlo zbalila svoje z domu.Kludne možeš kolko chceš,jedlo je povolené.Raz týždenne chodí pán prezlečený za piráta s papagájom.Možte sa s nim odfotit alebo vas odfotiť miestny fotograf.Na plaži je aj penová párty ,či každý deň to neviem a každý večer je minidisco.V detskom klube je maly skákaci hrad,ktorý je vonku a vo vnútri je detské preliezkové ihrisko.Nafukovacie atrakcie počas nasho pobytu neboli.Možno ich budete mať vy počas vášho pobytu.Súťaže,animacie sú každý deň.