icon

Turecko - Primasol Serra Garden 2022

tancul1
14. jún 2022

Dobrý večer,
Chcela by som sa spýtať ci tu nieje nejaká maminka ktorá za posledné 2 roky strávila v mesiaci august s rodinkou dovolenku v v Turecku, pripadne aj v rezorte Primasol serra Garden, mala by som par otazok. Ďakujem

Strana
z2
tancul1
autor
2. jan 2023

@palmavenue Dobrý deň prajem, my sme boli v lete s detmi a s mojimi rodičmi, za nás môžeme len doporučiť...Rodinný rezort, deti stále o tom rozprávajú, perfektní animátori, program..
Za nás odporúčam ak teda nemáte veľké nároky na luxus.

palmavenue
3. jan 2023

@tancul1 Ďakujem krásne za odpoveď....asi môžem zarezervovať 🙂

tancul1
autor
3. jan 2023

@palmavenue Kľudne mi napíšte súkromnú správu ak chcete vedieť ešte nejaké informácie

monika2809
10. jan 2023

@tancul1 dobrý deň. Práve čítam tieto recenzie. Rozmýšľame o tomto hoteli tento rok. Môžete mi napísať vašu skúsenosť ako bolo? S čím ste boli spokojná a potom naopak? Poprípade aká bola pláž. Bol tam nejaký bar na plazí? A more? Prístup k nemu? Ďakujem krásne.

tancul1
autor
11. jan 2023

@monika2809 Dobrý deň, my sme boli spokojní veľmi, tsky rodinný menší rezort co nám vyhovovalo.More vzdialene asi 7 minút peši, čisté, lehátka zadarmo, bar bol tiež len menší výber.More teplé,piesková pláž,prístup super.
Jedine také mínus pre nás že deti s ztoho jedla vela nevybrali,ale sú malé zvyknuté na našu kuchyňu.kludne ak máte ešte otázky pýtajte sa

monika2809
11. jan 2023

@tancul1 ďakujem veľmi pekne. Nakoniec sme zvolili iný hotel. Tak hádam to dáme 👍 mame 3 a 5 ročne detičky. Myslíte, že tak stravovanie je iné ako u nás? Nevyberu si?

tancul1
autor
11. jan 2023

@monika2809 Naše mali podobný vek.Ako mäso ryza je každý deň....takže to viacmenej.polievky ich nechceli....v rybe bolo hodne kosti, ešte cestoviny suché🤣🤣🤣....

Strana
z2