icon

Turecko v júni

jurka2907
5. jún 2023

Ahojte nechystá alebo skôr nenachádza sa niekto teraz na dovolenke v Turecku, kemer, side?Zajuma ma ci je teplé more pre 2r a 3r deti.
Chystáme sa 11.6 nevieme ci vziať side ale kemer (beldibi)

bety19
5. jún 2023

Ahoj my sme chceli hrozne Kemer, nech je zmena hory a pod... ale počasie je teraz veľmi nestále, búrky dažde...tak sme zvolili opäť side..a popravde aj tam sa bojím ísť, počasie nehlásia úplne bombové... more na jednej stránke píšu 21,8 k dnešnému dnú..ale na inej 23..tak neviem... tiež odlietame 11.6.

lenka0305
5. jún 2023

Asi by som volila kvoly moru skôr Side, ale teplota záleží od počasia samozrejme, my ideme až o dva týždne a pevne verím, že dovtedy sa tam more oteplí, ale my ideme oblasť Konakli-Alanya... teraz hlásia odtiaľ, čo sú tam ľudia, že je more studené

kathy7337
5. jún 2023

oproti iným rokom je momentálne more jak ľad. cca 21,4 stupna v manavgate, čiže v kemeri môže byť ešte menej

janka95
Autor odpoveď zmazal
oliverceky
5. jún 2023

@jurka2907 Známa je v Avsallar, pršalo, more studené, zajtra letí domov

jurka2907
autor
5. jún 2023

Nepotešilo ste ma, dievčatá. Ale tiež som si to myslela🙈🙉

sivy
28. feb 2025

@jurka2907 ahoj dobré ránko boli sme už aj na začiatku júna v Kemeri tiež obavy...no bolo veľmi teplucko more super kúpali sa aj male detičky no vraví sa ,že Kemer je chladnejší pohorie Taurus min roku tomu tak nebolo preto idete aj tohto no posunuli sme to o týždeň....pekný dník