icon

Ubytovanie na Orave pre dvoch dospelých a tri deti

adeli79
25. máj 2017

Prosím Vás, poraďte ubytovanie na leto priamo na Orave, 2 dospelí + 3 deti. Hľadáme niečo slušné, kde aj dobre varia. Pozerala som cez Booking, ale tam ma nejako nič nezaujalo + referencie tiež nič moc. Verím, že niečo poradíte. Ďakujem.

cacianka
25. máj 2017

nám sa veľmi páčilo v Zuberci, kus za dedinou v tatraweste. okolo hotelíka tráva, kúsok hned potok a les, aj ked sme nešli preč, pre decká voľný výbeh. vedľa sú dve chaty, ale o doooosť drahšie, takže najesť sa dalo aj tam. tu sme mali polpenziu. krásnou prechádzkou cez les popri ceste (chodník-cestička) sme chodili aj do koliby pri skanzene. v dedine je dobrá pizzerka a koliba.
a potom autom na výlety do Tatralandie, do Oravíc, mlyn na Hutách, no a na túry a prechádzky, na huby, jahody a čučoriedky.

stefi_k
25. máj 2017

michal.sk pozri toto už sme u nich boly 3 krát príjemný penzión dobre varia ponúkajú polpenziu, pred chatou jazierko a potôčik detské ihrisko, fajn wellness.

lulistek
25. máj 2017

My sme boli minuly rok na 3 noci v Zuberci , penzion Pribiskô. odporucam

cacianka
25. máj 2017

tieto tri ubytká sú blízko pri sebe baby, však je tam krásne, boli sme asi 7x, potom sme zmenili a chodíme vždy inde, ale chýba mi to tam. len sme bez auta, tak to nie je pre nás vhodné.
za tatrawestom je parádne miesto na sedenie a ohnisko. neviem či sa to tam nezmenilo nejako.

cacianka
25. máj 2017

@stefi_k už je opravený ? lebo si spomínam že vyhoreli ☹

ivana11155
25. máj 2017

My sme boli v penzione Antares, je takisto vzadu pri penzione Pribisko, spokojnost,
krasne izby. Este v Habovke /dedina spojena so Zubercom/ je fajn penzion Family.
My tam chodime len v zime, ked chceme lyzovat v Spalenej, takze vybeh pre deti, ohniska atd. to neviem zhodnotit.

stefi_k
25. máj 2017

@cacianka penzión Pribisko vyhorel nie Michal

jihlavanka
25. máj 2017

Pribisko normalne funguje a je tam super!

rostklec
25. máj 2017

Koliba v Dolnom Kubine. Ubytovanie pekne a dostupne, kuchyňa výborná, pekne miesto, vyzitie super, a blízko či na turistiku, kupanie, gacel kemp kúsok akcie ce leto..

ibanatalia
26. máj 2017

Caute baby, prosim vas, je to sice od veci tema, ale neviem, co mam robit...sme v podnajme a ta co u nej byvame nam nechce ukazat fakturu za vyuctovanie vody a zevraj mame nedoplatok 400 eur....som to povinna zaplatit a verit jej, co je v podstate blbost, do by mi musela voda tiest 24 hodin denne....stale chcem, aby mi ukazala fakturu a ona odmieta, prosim poradte,dakujem.

btus
26. máj 2017

http://www.ubytovanienaslovensku.eu - tam nájdeš, čo hľadáš. Zadáš si parametre a zobrazí Ti vhodné ubytovanie.

btus
26. máj 2017

@ibanatalia -ak Ti neukáže nezaplatiť, alebo ísť na bytové družstvo (ak máte spísanú zmluvu o podmájme) a skúsiť sa spýtať tam.

cacianka
26. máj 2017

@ibanatalia chod do témy právne poradenstvo, právna poradňa

cacianka
26. máj 2017

@stefi_k už som si presne nepamätala, len si spomínam zo správ na drevené brvná a oheň. Antares bol vtedy dosť dlho zatvorený.

vlastne tieto 4 zariadenia sú pospolu na 1. odbočke pri výjazde z dediny hore do kopca.
Antares, Pribiskô, Michal a vľavo Tatrawest.

adeli79
autor
26. máj 2017

Ďakujem krásne. Pomohli ste mi.

adeli79
autor
30. máj 2017

nakoniec som vybrala toto:
http://www.slanica.sk/

Máte niekto skúsenosť?

sptnko
17. okt 2018