icon

Ubytovanie pri mori v Slovinsku

alimdul5
5. júl 2025

Ahojte.
Bol niekto pri mori v Slovinsku na blint? Chystáme sa do Ljubljany na volejbalovy turnaj a chceli by sme popritom pozriet more s detmi. Nájde sa nejaká skúsenosť s náhodným ubytovaním, Poprípade nejaké " internáty", ktoré na bookingu nie sú? Vrelá vďaka za každú odpoveď

lucik194
5. júl 2025

Slovinské more je dost o nicom, tam sa k moru nechodi.....

najviac ubytovania najdes v Portoroz. ake to je take dovolenkove mesto. same apartmany ....
ale kvoli moru by som tam nesla.....

hlavne aj od Ljubljany je to k moru este kus

alimdul5
autor
5. júl 2025
@lucik194

Slovinské more je dost o nicom, tam sa k moru nechodi.....

najviac ubytovania najdes v Portoroz. ake to je take dovolenkove mesto. same apartmany ....
ale kvoli moru by som tam nesla.....

hlavne aj od Ljubljany je to k moru este kus

@lucik194 ďakujem za odpoveď. Neďaleko je Chorvátsko, tak snáď tam radšej..

lossless
5. júl 2025

Z Ljubljany k slovinskému moru to vobec nie je daleko, do hodky a pol ste tam. Skuste sa vyhnut zapcham (po praci, pred víkendům). A pozri napr Piran, pekne mestecko, nie je to Chorvatske more ale urcite sa oplati vidiet.

lucik194
6. júl 2025
@lossless

Z Ljubljany k slovinskému moru to vobec nie je daleko, do hodky a pol ste tam. Skuste sa vyhnut zapcham (po praci, pred víkendům). A pozri napr Piran, pekne mestecko, nie je to Chorvatske more ale urcite sa oplati vidiet.

@lossless Piran ano, je najkrajsie mestecko aj za mna…. ale predpokladam, ze autorka chce more kvoli teens s ktorymi ide. a to v Piran je mizerne na kupanie.

realne daju si teens dole pod namestim zmrzku, vylezu hore, urobia fotky….. ale teens v Piran nemaju co robit (ako sa zabavit)….
pre moje teens je Piran zmrzkaaaa, uzasna zmrzka, ale nic viac…..