Ubytovanie v okolí Slovenského raja

kakavenko
31. júl 2016

Viete mi poradiť ubytovanie v okolí slovenského raja,cenovo prijateľné aj s dobrý mi recenziami.P ozerala som aj cez zlavomaty,mate skúsenosti? ďakujem

fantaghiro21
31. júl 2016

http://www.ascona.sk/ Ubytovanie v Hrabusiciach .Od Podlesku vzdialene cca 20minut pesi... Kazdy den, kazde rano sme chodili odtial pesi do Podlesku ...NAJLEPSIA dovolenka, aku sme kedy zazili. Majitel uplne perfektny. V penzione sa nachadza aj bar...
Male info z Fb stranky:
Ubytovanie Ascona Bar*** sa nachádza v obci Hrabušice, ktorá je jednou z východiskových obcí do roklín nachádzajúcich sa v severnej časti Slovenského raja.
Ubytovanie poskytujeme v troch vkusne zariadených dvojposteľových izbách a jednom apartmáne. Celková kapacita penziónu je 9 lôžok. Všetky izby sú podkrovné, vybavené TV, SAT, WiFi, prípojkou na internet, chladničkou, rýchlovarnou kanvicou a kúpeľňou (umývadlo, sprchovací kút, wc).
K dispozícii je i plne vybavená kuchyňa a spoločenská miestnosť s možnosťou využitia počítača s pripojením na internet, ktorý slúži pre ubytovaných hostí.
V objekte sa taktiež nachádza bar, ktorý disponuje širokou ponukou alkoholických i nealkoholických nápojov, kokteilov a kvalitného vychladeného piva, ktoré si môžete vychutnať na letnej terase.
V areáli ubytovania je bezplatné parkovisko ako aj vonkajšie posedenie pri grile

lienkafoj
31. júl 2016

My ideme na Penzion Lesnica v Cingove. Od 8.8
Recenzie boli super, tak skusime, uvidime

kakavenko
autor
31. júl 2016

@fantaghiro21 ďakujem popozeram ,cenovo je to asi najlepšia ponuka,ci?

kakavenko
autor
31. júl 2016

@lienkafoj to ste išli cez zlavomat?

veronikalenocka
1. aug 2016

Penzión jendrál Hrabušice, pekný penzión, k dispozícii veľiká kuchyňa a možnosť polpenzie, cenovo super 4 členná rodina 43 E noc

fantaghiro21
1. aug 2016

@kakavenko myslim ze ano...Nie som si ista.Lacnejsi sa vsak asi fakt nenajde :D Akurat clovek si musi varit sam (co mne osobne nevadilo) Majitel mal gril, tak sme kazdy vecer hodili masko na gril, popripade sa navecerali 1x v Podlesku.V blizkosti bol jeden maly obchod, kde sme kupili masko, chleba.....

lienkafoj
1. aug 2016

@kakavenko nie, normalne sme si nasli cez Google maps penziony v okoli roklin a kazdemu sme napisali poziadavku. Myslim, ze kvalitne sluzby nepotrebuju zlavomat. 90% penzionov mi aj tak odpisali, ze su full na cele leto, tuto sa nam usla posledna izba.
Inak pocula som ze do Zlavomatu idu veci (izby) co su neatraktivne (vyhlad na kuchynu, do dvora, pri smetiakoch, pri lyziarni, ... atd...)