Upracete po sebe pri odchode z hotela?

zuzinka888
3. júl 2022

Žienky aj vy ked ste na dovolenke v hotely upratujete predtým ako ma príst upratovačka?? Či to som len ja na hlavu? Alebo aj ked odchadzame z hotela musim trochu poupratovat.🙈🙈(ved čo si pomyslia?? Ze sme humusaci??)

slovenka753
3. júl 2022

Nie. Ako úplný sajrajt po sebe nenechám ale umývať podlahu nebudem. Véd nakoniec ani nemáme väčšinou k dispo nič na upratovanie.

viestta
3. júl 2022

Áno, uoracem. Síce neumyjem hajzlik, ale upracem tak, aby nemusela naše veci prekladať a prekračovať keď robí svoju robotu.

petamich
3. júl 2022

@zuzinka888 hlasim sa do tejto skupiny! 😂 ulozim veci, utriem umyvadlo.. 🤷‍♀️

zuzinka888
autor
3. júl 2022

@slovenka753 myslim ak odchadzame po ranajkach domov- tak posteliem, skkntrolujem ci deti pozbierali balicky papieriky od sladkosti- sko trolujem ci je splachnute( syn4 r.občas nesplachne)- alebo ci neni osr..ty zachod...

marcellka32
3. júl 2022

Po nás sa môžu aj hneď nasťahovať ďalší...poupratujeme spolu, keď sme na apartmáne dlho aj smeti vyhadzujeme

lintu
3. júl 2022

O poupratovaní základu - porozhadzované smeti, spláchnutie wc, prípadne ustlanie postele - sa netreba hádam ani baviť. Automatika.

mikadooo
3. júl 2022

@zuzinka888 nie, nerobím to. Je mi jedno čo si o mne pomyslí upratovačka, ale špiníme tak štandardne, nie sme za až také prasatá typu použité tampóny na umývadle, osratý záchod, atď. Aha, teraz čítam, čo myslíš pod pojmom upratovanie, áno, takto nejak upraceme aj my.

pragmaticka
3. júl 2022

Nie,v hoteli neupratujeme. Za tieto služby platím nemale peniaze!! Môj muž má vždy tendenciu upratať, ale vždy ho zastavím. Spraceme si síce svoje veci, v tom mame poriadok, ale neumývam nič.použité uteráky nachádzeme do vane, smeti samozrejme do koša už počas pobytu. Ešte za študentských čias som robila chyznu. Aj keď nič neupracem, stále je to tam luxusné oproti humusakom, ktorých som zažila (použité kondómy pohodené na zemi, vložky krvavé atď). A to som robila počas prázdnin v 4 *hoteli!!

janewithane
3. júl 2022

@zuzinka888 nie neupratujem pre upratovačku. Neustielam a neumyvam umyvadlo, jednak je to zbytočné a možno jej to aj komplikuje postupy. Skor len spracem kozmetiku nech jej to nezavazia keď bude umierať policku, roztriedim ešte použiteľné a špinavé uteráky. Smeti, špinavé prádlo je taky základ

zuzinka888
autor
3. júl 2022

@lintu ved prave ja to beriem ako samozrejmost. Ako brigadu chodim upratovat do hotela a niekedy je mi na grc- (napr. Pouzity zabaleny tampon na umyvadle..)

ak_tak0202
3. júl 2022

Tak manžel to povýšil na vyšší level, ten aj obliečky a plachty vyzlečie 😂. Ale na jeho obranu, ako mladý čerstvo po maturite pracoval v Írsku v hoteli, tak súcití s "bývalými kolegyňami". Neviem ho zmeniť 🤷...

akinom0077
3. júl 2022

@zuzinka888 Nie nikdy.

kandelabra
3. júl 2022

no normálny človek po sebe nenechá bordel ako v tanku, ale zasa prehánať to nemusíte 🙂 robila som istý čas upratovačku v hoteli a poviem vám, je to milé keď niekto nenechá os..tý záchod alebo si osobné veci uloží tak, že nezavadzajú. Ale niektoré veci nepomôžu, napríklad s ustlatými postelami som mala viacej roboty, lebo som ich musela odostlať a ustlať nanovo tak, ako bol predpis hotelu. Alebo opláchnuť šálky, aj tak som ich musela umyť znova. Nie som špindíra a izbu na hoteli udržiavam v ok stave, ale na dovolenke upratovať nebudem. Radšej nechám pri odchode tringlet ako vďaku za udržiavanú izbu.

sense
3. júl 2022

Kedysi som robila v Taliansku v hoteli Allrounder, a čím väčší pani sa hostia tvárili tým väčší humusaci boli.

A ja neupratujem, ale nie som humusak, cize ako doma tak aj v hotely čiže žiaden s prepáčením osraty alebo nesplachnuty záchod nenechávam, ani nezabelene vložky ci tampóny kade tade, dokonca aj rolku z papiera hádžem do koša. ani oplute zrkadlo ci umývadlo, rovnako ani papieriky okolo kosa alebo kadetade ci posteľ akoby tam bomba vybuchla. A takisto to netolerujem ani u dcéry doma a tým pádom ani v hotely nie

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzinka888
autor
3. júl 2022

@pragmaticka presne o tom sa zamyslam, ci to aj doma takto nechaju alebo razia helso: ved si za to zaplatim tak sa aj vy💩 do postele.

slovenka753
3. júl 2022

@zuzinka888 jaj tak to je taky bežný štandard. Nie som rada v neporiadku a osraty hajzlik po sebe nenecháva ani doma 😅 ale nesteliem, sa mi páči keď to oni tak pekne urobia 😊

simsalabim
3. júl 2022

@zuzinka888 neupratujem. Ani by na to nenapadlo. A nie som humusak.

nnnuuunnn
3. júl 2022

Upracem tak, aby som sa nemusela za seba hanbit.

luccija
3. júl 2022

@ak_tak0202 to robim aj ja, ked ideme domov vyzleciem podusky, plachtu...ale inak neupratujem.My ju nepustame kazdy den nie sme prasata.
@pragmaticka minule bol utajeny sef a boli v drahom hoteli v Prahe a ludia su prasata.Kondomy v posteli, chipsy, jedlo medzi perinami, taniere...
ogrcana kupelna.

marca12
3. júl 2022

@zuzinka888 samozrejme,ze nenecham po sebe bordel. V hoteli sa spravam rovnako ako doma,takze vzdy po sebe upracem.

elizabet173
3. júl 2022

@zuzinka888 nezanechám po sebe bordel, ale neupratujem

gabikaa96
6. júl 2022

@zuzinka888 my sme vlani boli v apartmáne kde nám majiteľ povedal že pred odchodom máme vyniesť smeti, stiahnuť posteľnú bielizeň a pekne poskladane ju dať na posteľ

oblecenie99
6. júl 2022

Áno, taký normálny stav, aby som sa nehanbila. Aj keď niečo je asi aj zbytočne (ako ustlané postele, aj tak to prerábajú) ale mne to nedá, nechať to len tak 🙂
Teraz som si spomenula,ako sme boli kedysi na dozvukoch po maturite (rok 2008) ubytovaní v takých chatkach v nemenovanom stredisku na východe SR 😄 a kým som čakala s kamoškou na odvoz, tak sme popratali všetko, a rozhodli sa dať dole aj postelnu bielizeň. Celé natesene sme išli odovzdať chaty upratovacke,ktorá keď uvidela,čo sme urobili,tak zalamovala rukami celá nešťastná,že ona tie obliečky teraz musí dávať späť a čochvíľa sú tu noví hostia po nás, nestíha 🙈 Ešte aj po rokoch som vďačná spolužiačke, ktorá v tú noc opitá zaspala na mojej posteli a ja som sa do nej nemohla uložiť na spánok. Síce som vtedy mala nervy na ňu,že musím byť celú noc hore a prakticky sa prechádzať po areáli, ale na záver sa zistilo, že to tak asi aj malo byť 😂