icon

V lete k moru s 2,5 ročným

simik411
11. jan 2022

Ahojte viem je to toho už dosť, avsak nič konkrétne som nenašla aj tak. Poraďte priamo Destináciu ale aj názov hotela podľa skúseností vašich pre mňa ,muža a 2,5r synčeka kde ste boli naozaj spokojní, tj pestrá strava samozrejme, čistota blízko pri letisku a priamo na pláži jasné bazeniky pre menšie deti atď. Viem že je veľa destinácii kde keď zadam kritériá nájde mi väčšinu ale hľadám skutočne recenzie kde ste boli vy a šli by ste znova. Okrem Chorvátska. prosím. Cena okolo 2tis eur pre 3cl rodinu čiže taka klasika asi. Ďakujem za každý tip.

pepss
11. jan 2022

Cyprus- Salamis Bay Conti...síce trošku ďalej od letiska ale nič hrozné..akurát cena bude oveľa vyššia...ešte sme boli Tunis- Nour Palace tam bolo tiež pekne a Tunis je lacnejší

dievcacitajucelist
11. jan 2022

📌

tara42
11. jan 2022

My budeme mat v lete 2rocne dievcatko a zrejme pojdeme do Talianska - Nicotera beach v Kalabrii. Budeme pozerať aj iné ale išli by sme kludne aj sem. Boli sme tam ešte ako bezdetni pred 5 rokmi a páčilo sa nám. Je to hlavne hotel pre deti, boli tam celý deň animácie, dieta keď nechceš ani nevidíš cely deň :D ale tvoje je ešte male, slovenskí animatori, večer vždy nejaký program na takom veľkom javisku s detmi. Jedlo bolo vtedy super, vlastná piesocna pláž na ktorej nie sú natlačeni ľudia, slnečníky. Ubytovanie je v takých ,,domčekoch " po celom areáli. Taka talianska klasika. Žiadny luxus ale postačuje. Cesta z letiska trva 2 hodiny ale nám to prešlo veľmi rýchlo.

avalsodar
16. jan 2022

@simik411 ahoj, my sme boli s 1,5 ročným minulé leto v Bulharsku, Slnečné pobrežie hotel Riva. Bolo fakt super, jedlo výborné, ani malému sme nemali problém stále niečo vybrať, izba obyčajná ale stačilo a areál hotela veľmi pekný, viacero bazénov. V tom istom areály je aj hotel Riva park, tam sú tie isté služby a strava akurát ubytovanie krajšie. Od letiska to bola asi hod cesty autobusom, na pláž asi 5 min pešo. Večer sme chodili na kolotoče, boli sme na vylete na lodi v neďalekom Nessebare, naspäť vláčikom a ešte aj na koni. Malému sa veľmi veľmi páčilo. Boli sme 11 dní letecky, all inclusive a platili sme nejakých 1300 keď si dobre pamätám. 👌

krkavcia_mater
16. jan 2022

@simik411 My chodíme do Talianska. Mne sa velmi pacilo v Lido di Altanea, Betule. Mali sme malicky domcek. Muzovi sa zas pacilo v Jesolo.
My ale.chodime autom na 3-4 tyzdne, varime si sami.

nikadomi
16. jan 2022

Adalya elite Lara, Limak Lara.. celkovo oblasť Lara v Turecku a rezort už vybrať podľa preferencií

simik411
autor
17. jan 2022

@nikadomi v lare sme boli sami s mužom 2x v royal atlantic palace, Turecko super pre deti ale až keď bude asi starší chceme asi skôr europu prípadne úplne mimo čiže Egypt možno ale skôr EU . Dik za tip

simik411
autor
17. jan 2022

@krkavcia_mater super ja by som tiež brala hoci dlhšie mesiac aj hoci aj bez stravy ale to muž nemôže odísť z práce čiže jediné All in a Max 14dni aj Sardíniu pozerám dik

simik411
autor
17. jan 2022

@avalsodar Bulharsko je moja ,,detská,, Destinácia Primorsko pekne spomienky mám veru 🙂 určite aj teraz nesklame ľudí uvidíme

natal
17. jan 2022

@simik411 Cyprus - Hotel Dome beach Minuly rok sme boli s deckami Fantazia. Hotel nie je daleko od letiska. Je rovno na plazi. Vlastna aj verejna plaz. Krasne more, velky aj maly bazen. Smykalky pre deti. AI na urovni. 2x plazovy bar, nocny bar von aj dnu. Slovenski aj ceski casnici. Vylet lodou super. Kusok od pristavu. Videli sme morske korytnacky. Ak chces, napis mi ip a poslem ti fotky. Vrelo odporucam.

simik411
autor
17. jan 2022

@natal no to môže byť super aj Cyprus má veru napadol už .. pozriem to dik

blunka
17. jan 2022

@avalsodar s akou cestovkou ste boli v Riva ? Ďakujem.

nikadomi
17. jan 2022

@simik411 my sme boli, keď mal 2,5 roka a 3,5 roka. Teraz má syn 6 a dcéra rok. Prečo nie Turecko?

simik411
autor
17. jan 2022

@nikadomi nie že nemyslím tak že není pre menšie jeee a ako veľmi super ozaj ale len to že sme boli už 2x že chceme aj iné niečo vidieť. Turecko je bomba služby jedlá bez debat. Určite budeme tam ale asi teraz by som niečo iné okúsila more kde je krásne napr aj keď hej malý v bazeniku bude určite hlavne ale tak no chceme vidiet nové okrem Turecka, Španielsko nás sklamalo zima voda ľad no nič také wau , Chorvátsko to nie varit nechcem, a Bulharsko som ako dieťa.. veľa sme nevideli ešte ale Turecko určite bude opakovane tam pre deti raj fakt

nikadomi
17. jan 2022

@simik411 okej, rozumiem 😊 my sme zvažovali kadečo kadekde, ale vždy sa skrátka vrátime k tej Lare 🤣 drahé riadne, ale fakt komfortné, ja si toto pod dovolenkou predstavujem, že neriešim nič- všetko poruke s fajn službami. Len som bola zvedavá, či to nie je z Tvojej strany kvôli bezpečnosti, ich platobnej mené lebo vraj sa tam zase dejú nejaké veci finančné, len to extra nesledujem.. a pod. Snáď to bude v lete okej. Verím, že dobre vyberiete 💪

avalsodar
17. jan 2022

@blunka solvex 🙂

avalsodar
17. jan 2022

@simik411 my sme boli v Bulharsku veľa krát a stále pozeráme aj iné destinácie no vždy vyhrá 😀 my chceme stále ísť aspoň na 11 dní a keď zohľadníme ceny, dĺžku cestovania, možnosti ktoré destinácia ponúka, piesok, široké pláže a pod tak stále vyhrá to Bulharsko 😀🤦vždy poviem že už chcem ísť niekde inde a nakoniec zhodnotím že bolo super. Bola som už aj v Taliansku a Grécku a na Čiernej Hore. Tam bolo tiež fajn ale teraz nám stále nejak to Bulharsko vychádza

simik411
autor
18. jan 2022

@nikadomi veď ja toto isté ja viem že Turecko a Egypt proste čo sa týka celku je pecka a iné sa nechytá. Tiež sme boli mega spokojní v Lare to fakt bol luxus bez debat. Len tiež no , láka ma aj iné dačo vidieť a povedať ,, na Turecko nemá,, 🤣 klasika. Ale teraz je pravda že aj kvôli tomu čo sa deje by som skôr niečo úplne vEU, uvidíme čo bude čo nám príkazu zákazu či vôbec niekam pôjdeme

simik411
autor
18. jan 2022

@avalsodar no veď to tak veľa ľudí má že ide na istotu keď je spokojný človek .. uvidíme možno ozaj zvážim aj ja ako píšeš je to na skok od nás akoby uvidíme čo bude do leta ale možno by som aj toto brala

ivuska_3
9. mar 2023

@tara42 ahoj, prosim ta, cez aku cestovku ste boli v Nicotera beach? dakujem 🙂

tara42
9. mar 2023

@ivuska_3 ahoj, myslím ze Tiptravel ale nie som si istá. Tento rok ale ideme nakoniec inde.

ivuska_3
9. mar 2023

@tara42 dakujem 🙂 a kam idete nakoniec, ak sa smiem opytat? my sa este len začíname rozkukávať, ale Taliansko to nakoniec asi tiež nebude..

tara42
9. mar 2023

@ivuska_3 ideme do Aldemar Olympian Village. My sme to už radšej kupili. Tak snad nájdete co Vam bude vyhovovať. 🙂

ivuska_3
9. mar 2023

@tara42 snáď hej, ja vám želám - uz takto vopred -krásnu dovolenku 🙂

tara42
9. mar 2023

@ivuska_3 ďakujem. 🙂