Valco Baby Snap 4 Trend - preprava v lietadle
Zdravim bral niekto Valco Baby Snap 4 Trend alebo len snap do lietadla? Mozem ist s kocikom az k lietadlu alebo odovzdávam pri batožinach. Letim s dcerom z Viedne austian airlines a uplne nerozumiem ich pojmu plne skladaci cestovny kocik. Predpokladam ze valco do toho nespada. Ide mi ale o to ako to s takymto kocikom funguje na letisko.
Mame valco a ten ide do podpalubia, nie na palubu. Ak mate batozinu, pri odbavovani kufrov vam daju nalepku a mozete s kocikom ist az ku lietadlu, zlozit ho pred dverami lietadla a oni ho potom daju do podpalubia, alebo ho mozete odovzdat spolu s kuframi.
Ak nemate batozinu na odbavenie, daju vam nalepku na gate a tiez ho zlozite pri dverach lietadla.
Mame valco a ten ide do podpalubia, nie na palubu. Ak mate batozinu, pri odbavovani kufrov vam daju nalepku a mozete s kocikom ist az ku lietadlu, zlozit ho pred dverami lietadla a oni ho potom daju do podpalubia, alebo ho mozete odovzdat spolu s kuframi.
Ak nemate batozinu na odbavenie, daju vam nalepku na gate a tiez ho zlozite pri dverach lietadla.
@amelie2017 dakujem a davali ste ho do obalu? A vratia vam ho pri lietadle alebo na batozinach? Trocha sa bojim aby som potom s malou nenahanala kocik na talianskom letisku
@amelie2017 dakujem a davali ste ho do obalu? A vratia vam ho pri lietadle alebo na batozinach? Trocha sa bojim aby som potom s malou nenahanala kocik na talianskom letisku
@katherine12 kociky zvyknu vydavat na pasoch, specialny pre nadrozmernu batozinu.
@katherine12 je to rôzne, niekde vám ho dajú hneď k lietadlu pri vystupovaní, niekde na pás medzi kufre, niekde majú špeciálny pás na tieto veci. Raz som si kočík našla náhodou, pár minút chôdze od lietadla len tak položený na chodbe.

Keď budeš odovzdávať kufre, povedz že máš kočík, dajú ti naňho tiež nálepku. S kočíkom ideš až ku lietadlu, tesne pred vchodom ho zložíš a necháš kde ti povedia alebo kde uvidíš zložené iné kočíky.