Vaša najlepšia letná dovolenka
Ahojte, vyberam rodine dovolenku na leto (2ja dospeli a 2deti 9 a 3,5 skoro v case dovolenky).
Napisete mi kde bola vasa naj naj dovolenka? Kam by ste sa opat vratili?
Pokojne mozte aj konkretny rezort. Rozpocet mame cca 5000€ maximalne. Na 11 dni 🙂
Dakujem krasne za kazdy typ…
My sme boli v Turecku minuly rok s 3,5 rocnym a bolo super. Hotel Royal alhambra palace. Skvely rezort s toboganmi, kolotocami...Tento rok urcite opat Turecko, zvazujem hotel Delphin BE grand resort.
Cyprus -Limak ...rezort super a plaz je skvela pre deti. Dlhy pozvolny vstup do mora,jemnucky piesok a more je teple. Mne sa tam dcerka naucila plavat v mori. Dovtedy sa bala.
Dakujem vsetkym. Zatial som teda vybrala Limak. Aj ked je v tej tureckej casti. Chcela som juzny Cyprus. Ale zatial jedine Limak splna vsetky body, ktore si mladi muzi vcera nadiktovali 😆
Ja odporúčam Cyprus - Hotel Noah’s Ark. Pre mňa naj dovolenka, aj čo sa týka služieb, kvality hotela. Boli sme tam iba s manželom, keď sme ešte nemali dverku ale určite tam pojdeme ešte aj s ňou
@aculy aj ten som pozerala. Ale podla recenzii sluzby hotela velmi klesli 😏
My min. Rok Malorka ubyt. Pre 4 1250 eur a plus 950 letenky
Cyprus Ayia Napa, hotel Chrysomare beach resort 5* otvorený 5/2022, vrátili sme sa 31.12.2022. Moja naj dovolenka. A to mám pocestované dosť.
ja este odporucam hotel Capo di Corfu https://www.invia.sk/hotel/grecko/korfu/mayor-c...
my sme mali domcek hned pri restike, su poschodove , hore pre deti, dole velka izba pre rodicov, jedlo super, prostredie perfektne, aj more pozvolne a ciste
@amarilka26 tiež zvažujem Delphin be grand
@oliverceky Vyzera super a ma dobre recenzie 🙂 Este sa mi paci The land of legend.
@amarilka26 Ten tuším nie je priamo pri mori?
Na ten Hotel Noah's Ark nás upozorňovala zamestnankyňa cestovky, ze keď ho budeme pozerať tak bude tam mat najnovšie rezenzie dosť zle pretože ho to leto ani nechceli otvoriť kvôli Covidu ale potom ho narýchlo otvorili a spravili chybu lebo neboli na sezónu pripravení. Kde je pravda, neviem.
@tara42 no moze byt 😏ale je to skoda, ze sa mi to paci. Ale mam trosku obavy
@andreafa pripnem sa ...Ako je to tam s hotelovou plážou? Niekto písal, že škaredá voda, rastliny atd
@chery30067 plaz nadherna.

Baby rozpocet na dovolenku 5000€ je akoze malo? 😱
Ved my sme traja v roku 2019 leteli na chalkidiki v auguste AI za 1700€ 😂 Bol to sice LM, ale FM by mal byt vyhodnejsie. Ano pozerala som ceny, su sialene. Ale ako tak citam, citim sa ako chudobna pribuzna 😂😂😂😂😂😂
Btw: ja by som dala aj viac, ale pre muza je uz toto vela 😂😀