Vianoce v teple
Dievcata,rozhodla som sa buduce Vianoce stravit niekde v teple.Nikdy som nikde nebola,tak nech to stoji za to.
Je nas slusna kopa,dvaja dospelí a styri deti v case dovolenky10,5,3,2 ročne.Nie Egypt.
Poradíte kam sa oplatí?
tak zalezi aj na financiach. a aj na tom ake teplo si predstavujes.
napriklad v dubaji je na vianoce sice teplo ale len tak okolo 25. Chcete sa vyslovene kupat? 30 stupnov a viac? V australii mali v niektorych oblastiach na vianoce 42 ak chces ozaj teplo tak skor Kuba, Dominikánska, Thajsko, Seychely... to uz pre tak velku rodinu stoji o nieco viac a hlavne sa treba pripravit na dlhe lety ci to date s tak malymi detmi tolke hodiny a pravdepodobne s prestupmi. vsetko sa da len zalezi co presne hladas?
@anonym_autor na vasom mieste ak nejaka exotika, (t.j. ak chcete mat aj teple more), tak bud Zanzibar alebo Thajsko - ak nechcete minut majland, da sa usetrit. Podla znamej aj Maledivy na vlastnu past sa daju lacno (ak nehladate hotel) - ju to vyslo cca 3500 pre 3 os na skoro 2 tyzdne.
Emiraty, ale cez sviatky sa v mori asi neokupes, nie je uplne teple.
Seychely, ako tu radia, su krasne, ale za mna drahe (potraviny, restiky, lode, taxi vsetko) tam by to vyslo drahsie, ale stoji to za to. Treba iba vziat do uvahy, ze od novembra zacina dazdova sezona, moze castejsie prsat.
@anonym_autor
Inac tie teploty treba brat s rezervou vyzeraju skor ako reklama pre turistov, vcera v Dubaji pisali ze je 26 ale bolo 23 a vodu pisali 23 podla mna nemala 20
Ja som bola este bez deti s muzom na Jamajke, ale prislo mi to take divne. Santovia v plavkach, ozdobene palmy. Je to super, ze si clovek oddychne, bez stresov, ale chybala mi tam atmosfera vianoc. Aj ked v rezorte sa snazili. My tu sice nemame sneh, ani poriadnu zimu, ale aj tak je to ine pocitovo. Skor by som isla na silvestra.
@anonym_autor my zvykneme chodiť na Kanare
@anonym_autor na vasom mieste ak nejaka exotika, (t.j. ak chcete mat aj teple more), tak bud Zanzibar alebo Thajsko - ak nechcete minut majland, da sa usetrit. Podla znamej aj Maledivy na vlastnu past sa daju lacno (ak nehladate hotel) - ju to vyslo cca 3500 pre 3 os na skoro 2 tyzdne.
Emiraty, ale cez sviatky sa v mori asi neokupes, nie je uplne teple.
Seychely, ako tu radia, su krasne, ale za mna drahe (potraviny, restiky, lode, taxi vsetko) tam by to vyslo drahsie, ale stoji to za to. Treba iba vziat do uvahy, ze od novembra zacina dazdova sezona, moze castejsie prsat.
@anonym_6e7200 pre tolkych to je vzdy 2krat.Tolki sa do 1 izby nezmestia,takze 2izby,2 plus pristelka,2krat.Alebo 1 izba 2+2,a druha izba pre 2.
Dievcata dakujem,za odpovede.Nemam predstavu kam,naozaj za mojich 44rokov som nikdy more nevidela.Ja som skor typ na hory,ale deti by chceli vidiet more.Ja sa lietadiel bojim,takze kam sa neda autom alebo vlakom nejdem,ale co clovek pre deti neurobi.V lete more moc nechceme,to je vsade hlava na hlave.Dominikanska by sa mi pacila.Ratame s tym,ze to lacne nebude ked je nas vela.Je aj mozne,ze to bude prva a aj posledna takato dovolenka.
Dievcata dakujem,za odpovede.Nemam predstavu kam,naozaj za mojich 44rokov som nikdy more nevidela.Ja som skor typ na hory,ale deti by chceli vidiet more.Ja sa lietadiel bojim,takze kam sa neda autom alebo vlakom nejdem,ale co clovek pre deti neurobi.V lete more moc nechceme,to je vsade hlava na hlave.Dominikanska by sa mi pacila.Ratame s tym,ze to lacne nebude ked je nas vela.Je aj mozne,ze to bude prva a aj posledna takato dovolenka.
@anonym_autor Turecko 2taketo izby skoro 10tisic,cez zimu kde je teplo,to ozaj moze byt aj viac.To,len aby si mala ako taku predstavu.A aj tak sa musis s muzom rozdelit,jeden bude v 1 izbe a ty v 2hej.Take male deti same nechat nemozte.
tak ale aj v tychto rezortoch to zije kedze tam je prave sezona. nie vsetci to maju ako exotiku a daleko. moja kamoska chodi na bali ako my do tatier lebo to maju kusok. pre nas exotika pre nich bezne cize rataj s tym ze aj tam moze byt plnka.

@anonym_autor je tu viacero tem na takuto temu pisu Oman, Hawai skus este pocitat mozno najdes aj ine.