icon

Vianočné svetlá na Guballowke

15. okt 2025

Neviete či je naozaj to býva už urobené od 11.11.? Myslím tie vianočné svetlá na Guballowke.
Dnes som našla, že vlani to bolo odv11.11.,že kedy budú tento rok.
My sme tam boli okolo Mikuláša, ale chceli by sme aj skôr keďže víkend voľný máme až každý tretí. Vďaka.

luciab001
15. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, aj mňa to zaujíma a taktiež kedy začína celá tá vianočná výzdoba, atmosféra, trhy atď...a hlavne či sa s Poliakmi dorozumiem po slovensky prosím poraďte 🙂

autor
15. okt 2025
@luciab001

@anonym_autor Ahoj, aj mňa to zaujíma a taktiež kedy začína celá tá vianočná výzdoba, atmosféra, trhy atď...a hlavne či sa s Poliakmi dorozumiem po slovensky prosím poraďte 🙂

@luciab001 Samozrejme sa dá dohovoriť v pohode. Veľa rozprávajú anglicky a oni vedia slovensko, poľsky.To fakt nikdy nie je problém. Lepšie ako v Maďarsku. Výzdoba od 6.12.je všade už.
Aj atmosféra úplne nádherná vianočná. My sje boli viac krát, ale vždy po šiestom. Ja som vždy aj podľa cestoviek zistila ,že už koncom novembra organizujú zájazdy,ale neriskli sme aj kvôli tej Guballowke či už budú svetlá.
Dnes som sa dočítala, že od 11.11.,ale netuším či to aj tak bude.My sme si veľmi zamilovali Zakopané a chodíme občas. A teraz plánujeme zobrať rodinu a práve preto chceme mať istotu. Máme to dosť ďaleko a zladiť sa dve rodiny..

timea301196
15. okt 2025
@luciab001

@luciab001 áno rozumejú je tam dosť Slovákov ako Poliakov. My to máme veľmi blízko. 🙂 boli sme minulý rok.

anonym_768016
16. okt 2025
@anonym_autor

@luciab001 Samozrejme sa dá dohovoriť v pohode. Veľa rozprávajú anglicky a oni vedia slovensko, poľsky.To fakt nikdy nie je problém. Lepšie ako v Maďarsku. Výzdoba od 6.12.je všade už.
Aj atmosféra úplne nádherná vianočná. My sje boli viac krát, ale vždy po šiestom. Ja som vždy aj podľa cestoviek zistila ,že už koncom novembra organizujú zájazdy,ale neriskli sme aj kvôli tej Guballowke či už budú svetlá.
Dnes som sa dočítala, že od 11.11.,ale netuším či to aj tak bude.My sme si veľmi zamilovali Zakopané a chodíme občas. A teraz plánujeme zobrať rodinu a práve preto chceme mať istotu. Máme to dosť ďaleko a zladiť sa dve rodiny..

@anonym_autor prosím ťa a máte nejaký overený hotel, kam chodíte? My sme neboli, ale už dlhšie nad tým uvažujem.

autor
16. okt 2025
@anonym_768016

@anonym_autor prosím ťa a máte nejaký overený hotel, kam chodíte? My sme neboli, ale už dlhšie nad tým uvažujem.

@anonym_768016 Belvedere sme boli ako Wellness pobyt tam bolo úžasne. Par krát cez bookng sme si našli také priamo v centre ,nepamätám všetky, lebo väčšinou chodíme na jednu noc a hlavne v zime. My sme si to tam zamilovali.Raz sme boli aj penziom u Babci,ale to bolo ďaleko od centra to nám nevyhovovalo.A jedno sme mali priamo hneď pri Krupóvki ale už to nie jevns Bookingu.To bolo perfektné, priamo v centre, krásne podkovné izby, veľký apartmán, perfektne raňajky, ale neviem názov. To bolo lacné pamätám, ale to bolo 2-3 roky dozadu.

autor
16. okt 2025
@timea301196

@luciab001 áno rozumejú je tam dosť Slovákov ako Poliakov. My to máme veľmi blízko. 🙂 boli sme minulý rok.

@timea301196 Aj my chodíme aj keď nie často, lebo to máme dosť ďaleko, ale zamilovali sne sa a v zime pred Vianocami zvykneme. Tá atmoška je čarovná.

timea301196
16. okt 2025
@anonym_autor

@timea301196 Aj my chodíme aj keď nie často, lebo to máme dosť ďaleko, ale zamilovali sne sa a v zime pred Vianocami zvykneme. Tá atmoška je čarovná.

@anonym_autor áno určite my sme sa schválne ubytovali dalej od zakopaného asi 6km mali sme apartmán vlastne wellness vírivku na záhrade bolo to super

autor
16. okt 2025
@timea301196

@anonym_autor áno určite my sme sa schválne ubytovali dalej od zakopaného asi 6km mali sme apartmán vlastne wellness vírivku na záhrade bolo to super

@timea301196 Krásne je tam veru,nádherné aj atmosféra. Nám sa viac ako naše Tatry Teda myslím taká oddychovka. Aie samozrejme naše Tatry sú prekrásne čo sa týka turistiky.

timea301196
16. okt 2025
@anonym_autor

@timea301196 Krásne je tam veru,nádherné aj atmosféra. Nám sa viac ako naše Tatry Teda myslím taká oddychovka. Aie samozrejme naše Tatry sú prekrásne čo sa týka turistiky.

@anonym_autor aj drahšie 🤣

autor
16. okt 2025
@timea301196

@anonym_autor aj drahšie 🤣

@timea301196 Presne to som chcela písať ako prvé..lebo keď sne boli prvý krát sbe mali také suprové ubytko ak s ranajkani a naozaj to bolo tak narýchlo a najlacnejšie cez Booking.

lydion20
18. okt 2025
@timea301196

@timea301196 ako sa volá ubytovanie s vírivkou?

timea301196
18. okt 2025
@lydion20

@timea301196 ako sa volá ubytovanie s vírivkou?