Vstup do Talianska - Sardínia
Ahojte, je tu niekto, kto cestoval od prijatia posledných opatrení do IT? Na stránkach je uvedené, že vyžadujú digitálny covid preukaz s dvoma dávkami vakcíny (zatial mám iba jednu) alebo digitálny covid preukaz s výsledkom testu - na to mi odpísali z testovacieho centra, že SR zatiaľ nesprístúpnila zadávanie výsledkov do covid preukazu - myslíte, že mi bude stačiť potvrdenie o antigenovom teste v PDF? Má niekto takúto skúsenosť?
Ďakujem
@ebbi písala som mail aj na konzulát v IT 😊, napísali mi: potvrdzujem Vám, žena vstup do Talianska (vrátane Sardínie) je dostatočný antigénový test i keď nebude v GreenPasse (prechodne do 12.8.2021). Ostatné info získate na web stránke MZVEZ SR.
https://www.mzv.sk/cestovanie/covid19/obmedzeni...
@veronikap91 mne doteraz neodpísali
@veronikap91 to znamená len vypísať ten formulár +antigénový test?Ten antigénový test musí mať aj QR kod?U nás niektoré MOMky ho nedávajú dokonca tam nieje vyynačené MOM iba pečiatka lekára.
@veronikap91 super sprava, dakujem👍
@veronikap91 velmi si ma potesila🙂 Presne toto som potrebovala vediet👏 Krasnu dovolenku Ti prajem😘
@veronikap91 cestovala som do IT uz aj spat mala som so sebou antigenovy test v AJ a location form vypisane no tak ako nekontrolovali minuly rok ( bola som 4 IT) tak nekontrolovali ani tento rok. Ked som sa vratila hned ten den som si urobila antigen a ihned pracovala. Hranice - nic, ubytko- nic proste nikto nic neriesi

@veronikap91 ďakujem za info. Je to nezmysel.