Vstupný formulár do Grécka
Ak bol niekto v poslednej dobe v Grécku, vypisovali ste vstupný formulár jeden za celú rodinu (všetci členovia na jeden QR kód), alebo sa každý člen nad 12 rokov registroval samostatne? Ďakujem za reakcie.
@adelsa pozri si na minis. zdravotnictva kolko ma trvanie PCR test na cypruse. Pretoze nas testovala baba v Grecku pred odchodom - a povedala, ze rapid PCR ma v kazdom stat inu dlzku trvania 😀 smiala sa, ze nemecko ma najviac 🙂 Potrebujes ten test na medzinarodnom certifikate s menom a cislom pasu 🙂
Edit: https://www.hermesairports.com/covid-19/travell... PCR je platny 72 hodin po odbere
@kittykat22 keby som isla na test v pondelok vecer okolo 19:30 bude mi platit do stvrtka 19:30 to je dost o hubu. Rozmyslam nad tym ci by som mohla aj tak spravit.
@adelsa my sme isli den pred odletom 🙂 Test rano o 9.00 a leteli sme na druhy den o 15.00. Neviem odkial letis ale na velkych letiskach su casto otvorene ockovacie centra 24/7. Keby si mala nejaky problem s testom tak si ho tam mozes na pockanie nechat vystavit

@kittykat22 mi ideme na cyprus tam je asi ine vyplnovanie lebo som pozerala vzor a je tam ze treba cas pcr testov kedy boli vykonane tak neviem