icon

Vstupný formulár do Grécka

martinka13
12. júl 2021

Ak bol niekto v poslednej dobe v Grécku, vypisovali ste vstupný formulár jeden za celú rodinu (všetci členovia na jeden QR kód), alebo sa každý člen nad 12 rokov registroval samostatne? Ďakujem za reakcie.

Strana
z2
adelsa
18. júl 2021

@kittykat22 mi ideme na cyprus tam je asi ine vyplnovanie lebo som pozerala vzor a je tam ze treba cas pcr testov kedy boli vykonane tak neviem

kittykat22
18. júl 2021

@adelsa pozri si na minis. zdravotnictva kolko ma trvanie PCR test na cypruse. Pretoze nas testovala baba v Grecku pred odchodom - a povedala, ze rapid PCR ma v kazdom stat inu dlzku trvania 😀 smiala sa, ze nemecko ma najviac 🙂 Potrebujes ten test na medzinarodnom certifikate s menom a cislom pasu 🙂

Edit: https://www.hermesairports.com/covid-19/travell... PCR je platny 72 hodin po odbere

adelsa
18. júl 2021

@kittykat22 keby som isla na test v pondelok vecer okolo 19:30 bude mi platit do stvrtka 19:30 to je dost o hubu. Rozmyslam nad tym ci by som mohla aj tak spravit.

kittykat22
18. júl 2021

@adelsa my sme isli den pred odletom 🙂 Test rano o 9.00 a leteli sme na druhy den o 15.00. Neviem odkial letis ale na velkych letiskach su casto otvorene ockovacie centra 24/7. Keby si mala nejaky problem s testom tak si ho tam mozes na pockanie nechat vystavit

Strana
z2