Výber medzi Papillon Ayscha a Akra Kemer s deťmi?
Baby pomozte mi rozhodnut sa....
Jeden je 40 min. letiska druhy 60 cize to je jedno. Ktory by ste vybrali a preco?
@elenajezova a mozes mi napisat viac. napr deti v interieri cim sa vrledeli zabavit. jedlo cistota piesok fitko? dakujem
Tak ja už mám veľké deti, bola so mnou dcérka tedy 16 ročná. Takže nejaké líder záležitosti už išli mimo nás. Ale more bolo pekné, kamienkové. Teda úplne v pohode. My ľúbime také to hojdacie vlnami a to sme si veru v Turecku užili do sýtosti. Jedlo bolo super, úplne v pohode. Užívali sme si naplno aj nanuky, zmrzliny, nápoje - každý večer sme si dali mochito, či ako sa to píše. 🤣 Dcérka samozrejme nealko. Za mňa to bol taký už super hotel. Plážová taška s nápisom Papillon Ayscha nám zostala ako darček na pamiatku. Normálne nás čakala na izbe pri príchode. To ma veľmi milo prekvapilo. A ďalšie milé prekvapenie bolo, že keď sme odchádzali, tak nám zase nechali na izbe pred odchodom darčekov ú kazetu tureckých sladkostí.
Mala som aj v úmysle chodiť do fitka, ale nevydalo... 🤣
Boli sme na troch výletoch. V delfináriu, čo bol môj splnený sen. Potom dva celodenné výlety. Plavba po Zelenom kaňone, nákupy, mešita, historické Side, plavba na pirátskej lodí po rieke Manavgat, kúpanie v mori na Kleopatrinej pláži. Aspoň sa mi zdá, že sa tak volala. Boli to všetko super výlety.
Všade, na obidvoch lodiach nás fotili, potom sme si mohli tie fotky kúpiť. Ale boli úplne super tie fotografie, v štýlových rámokoch, proste geniálne... Krásna pamiatka.
Za nás určite jeden z tých lepších hotelov...
A piesok bol samozrejme na pláži, čistota úplne v poriadku. Fakt nemám čo vytknúť tomuto hotelu.
dakujem pekne asi vyberieme ten

Minulý rok sme boli v Papillon Ayscha Belek a bolo super. Krásny hotel, ten druhý nepoznám.