Výber najlepšej cestovnej agentúry pre dovolenku pri mori
Poradíte prosím cestovnú agentúru?
Plánujeme dovolenku pri mori-nikdy sme neboli,neleteli atd.
Žiadna vlastná strava,proste chceme oddychnut.
Rozmýšľame nad Španielskom,Tunisko...neviem.
Poradíte prosím co a ako?
Aká cestovnq agentura je top atď.
Ďakujem za rady.
Pol dna sme vyberali dovolenku,resp.len hotel do Turecka a to sme boli v 2 ck.Musite vediet aspon kam chcete ist a potom uz len do ck a hladat ten spravny hotel.
@anonym_autor zo slovenskych klasika najdrahsie Satur Hydrotour potom. Tip trave(seneca , koala)l kartago , globtour. V lete ideme s kartagom do tuniska
Aj cena do akej chcete ist,my sme mali max.rozpocet do 10tisic eur,za 2 izby.A kedy,kedze jul,august je najdrahsi.Aj tam sme boli limitovany,lebo celozavodna takze letime 14.jula.
záleží aj odkiaľ si, ako chceš cestovať, koľko na to chceš dať 😉
@biba_18 KE po prípade odlet Viedeň...len letecky.Kolko cenovo ...tak cca 4000-5000 € 3 dospelí a 1 dieťa 16 ročne.
@biba_18 KE po prípade odlet Viedeň...len letecky.Kolko cenovo ...tak cca 4000-5000 € 3 dospelí a 1 dieťa 16 ročne.
@anonym_autor nemate v meste ck??Pan sa nam naozaj dlho venoval.
takže ak košice, obehala by som všetky košické cestovky - v auparku, na alžbetinej, dajú ti katalogy, povyprávajú s tebou aké máš predstavy ... väčšina tých predajcov v cestovkách sú príčetní ľudia...
my sme chodili cez fifo, satur, koala, tip travel, kartago ...
Ideme t.r. cez Cedok, ma dobre referencie a meno, pre mna zaruka kvality a zaroven dobre ceny. Da sa letiet aj z Ke, my odtial tiez letime na Mallorcu. Vzdy vieme, co chceme a za kolko, vyhladame si to sami. Ale urcite je fajn ist fyzicky priamo do cestovky, ak si nevies rady. Len pozor, mozu mat tendenciu vas oklamat, co sa nam bohuzial stalo priamo v Sature. Kolegyni zasa zle poradili hotel, kedze su neplavci a plaz bola uplne nevhodna. Ale nechcem strasit.
My chodíme cez Hydrotour a Koalu, tento rok prvý krát ideme aj s Kartagom.
pozri nie len CK.
aj cestovne agentury ako napr. Invia (ponuka zajazdy ostatanych CK na jednom mieste)
Ideme t.r. cez Cedok, ma dobre referencie a meno, pre mna zaruka kvality a zaroven dobre ceny. Da sa letiet aj z Ke, my odtial tiez letime na Mallorcu. Vzdy vieme, co chceme a za kolko, vyhladame si to sami. Ale urcite je fajn ist fyzicky priamo do cestovky, ak si nevies rady. Len pozor, mozu mat tendenciu vas oklamat, co sa nam bohuzial stalo priamo v Sature. Kolegyni zasa zle poradili hotel, kedze su neplavci a plaz bola uplne nevhodna. Ale nechcem strasit.
@la_dolce_vita ahoj kam letite ma malorku s cedokom z kosic?
Čedok. Slovenske kancelarie sa utrhli z retaze s cenami.
@la_dolce_vita ahoj kam letite ma malorku s cedokom z kosic?
@slavomira236 Cala Vinas hotel Occidental.
je to hruza uz nevedia co si pytat, tie cestovky. Mne sa podarilo zohnat Turecko 2 dospeli a 2 deti za 4300. O rok to iste by nas vyslo vyse 5000, lebo starsia dcera uz pre cestovku nebude dieta ale dospela😨☹
@anonym_autor 16 rocne dieta je uz skoro vsade brane ako dospele 😨Takze si priprav sumu ako pre 4 dospelych
https://www.modrykonik.sk/group/7212/ tu má pani cestovnú agentúru, ona ti poradí, stači ju osloviť
@levandula247

záleží aj odkiaľ si, ako chceš cestovať, koľko na to chceš dať 😉