Výlet - pobyt iba pre maminku
Caute,chcela by som na 2,3dni ist niekam.Relax po 5 narocnych rokoch.Poradte kam,nie drahe.Sk aj zahranicie.
@pinkgirl dakujem,ano.Ja to beriem uz naozaj ako zachranu.🙂Ja najma prechadzky,voda,aj civilizacia.Urcite budem v myslienkach doma,no aj tak si to uzijem.
Tak si zober mapu a gugl a popozeraj aké mesto by si chcela navštíviť - keď budeš bývať v malom penzióne s raňajkami, tak to nebude fin.narocne a kľudne môžeš navštíviť kultúrne pamiatky a mimo mesto vybehnúť na prechádzku v dosahu vlaku či autobusu. Veľa možností má SNV, Poprad, Kežmarok, Banská Bystrica...
@pinkgirl vdaka🙂
Ahoj kam ides nakoniec?
@lucia198811 este neviem?
Pardon,otaznik mal byt smajlik🙂
Dublin je krásne mesto, letenka za babku, história aj prechádzky po pláži
@lucia198811 🙂
@bagerka vdaka
Pozri google flights, daj si bud nejaky datum alebo daj si ze vhces ist na vikend v najblizsich mesiacoch a pozeraj ceny leteniek. Ja odporucam Rim-dokonale mesto na celodenne prechsdzky, sedenie na terasach, nasavanie atmosfery a vela vela dobreho jedla. Ja to tam milujem a za poslledny rok som tam bola trikrat (lebo letenka je lcnejsia ako taxik do eurovei)😂alebo ak chces ist len tu niekde tak popozeraj amazingplaces.cz, maju krasne ubytka na vela miestach, vyber nejake so zahradou a s bazenom a myslim ze ti bude super👌
Rim 💚 nadherne mesto a vlakom za rohom plaz. Vlaky super lacne 👌
Ja by som odporúčala Barcelony, krásne mesto s úžasnou atmosférou, dajú sa nájsť lacné letenky.
Na Slovensku skús trebárs kúpeľne mesta, napríklad Piešťany, Trenčianske Teplice, Rajecké Teplice, Bojnice, pozri nejaké relaxačné pobyty cez Zľavomat, zvyknú byť v cene aj nejaké procedúry.
Alebo ešte Banská Štiavnica je pekna
och, spokojne chod na akykolvek grecky ostrov do hotela, kam sa ti podari si kupit zajazd pre 1.
@roxanna
@veselo_neveselo
@trema vdaka🙂
Ked nebudes mat s kym ist pridam sa
@lucia198811 Dobre,beriem Ta za slovo v takom pripade.
@lucia198811 🙂

Tak záleží čo ťa baví, aký typ oddychu by ťa naplnil. Ja som boja pár dní na poznávačke - bez rodiny, muža, len s kamoškou. Celý deň na nohách, obzerali sme pamiatky - nebol čas na riešenie čo sa doma deje, oddýchla som si. A veľké plus, nikto ma na výlete neotravoval že ho bolia nohy, je hladný, musí rýchlo na wecko, kedy budeme jesť...
Hlavne by som zobrala do úvahy ako si chceš oddýchnuť - či chceš čítať na izbe, celý deň byť pri bazéne a vo wellness v hoteli alebo na turistike. Podľa toho hľadaj možnosti kam vypadnúť.
Držím palce, každá mama si zaslúži pár dní len pre seba 🍀