icon

Výlet - pobyt iba pre maminku

11. jún 2022

Caute,chcela by som na 2,3dni ist niekam.Relax po 5 narocnych rokoch.Poradte kam,nie drahe.Sk aj zahranicie.

pinkgirl
11. jún 2022

Tak záleží čo ťa baví, aký typ oddychu by ťa naplnil. Ja som boja pár dní na poznávačke - bez rodiny, muža, len s kamoškou. Celý deň na nohách, obzerali sme pamiatky - nebol čas na riešenie čo sa doma deje, oddýchla som si. A veľké plus, nikto ma na výlete neotravoval že ho bolia nohy, je hladný, musí rýchlo na wecko, kedy budeme jesť...
Hlavne by som zobrala do úvahy ako si chceš oddýchnuť - či chceš čítať na izbe, celý deň byť pri bazéne a vo wellness v hoteli alebo na turistike. Podľa toho hľadaj možnosti kam vypadnúť.
Držím palce, každá mama si zaslúži pár dní len pre seba 🍀

autor
11. jún 2022

@pinkgirl dakujem,ano.Ja to beriem uz naozaj ako zachranu.🙂Ja najma prechadzky,voda,aj civilizacia.Urcite budem v myslienkach doma,no aj tak si to uzijem.

pinkgirl
11. jún 2022

Tak si zober mapu a gugl a popozeraj aké mesto by si chcela navštíviť - keď budeš bývať v malom penzióne s raňajkami, tak to nebude fin.narocne a kľudne môžeš navštíviť kultúrne pamiatky a mimo mesto vybehnúť na prechádzku v dosahu vlaku či autobusu. Veľa možností má SNV, Poprad, Kežmarok, Banská Bystrica...

autor
11. jún 2022

@pinkgirl vdaka🙂

lucia198811
11. jún 2022

Ahoj kam ides nakoniec?

autor
11. jún 2022

@lucia198811 este neviem?

autor
11. jún 2022

Pardon,otaznik mal byt smajlik🙂

bagerka
11. jún 2022

Dublin je krásne mesto, letenka za babku, história aj prechádzky po pláži

autor
11. jún 2022
autor
11. jún 2022

@bagerka vdaka

lula3108
11. jún 2022

Pozri google flights, daj si bud nejaky datum alebo daj si ze vhces ist na vikend v najblizsich mesiacoch a pozeraj ceny leteniek. Ja odporucam Rim-dokonale mesto na celodenne prechsdzky, sedenie na terasach, nasavanie atmosfery a vela vela dobreho jedla. Ja to tam milujem a za poslledny rok som tam bola trikrat (lebo letenka je lcnejsia ako taxik do eurovei)😂alebo ak chces ist len tu niekde tak popozeraj amazingplaces.cz, maju krasne ubytka na vela miestach, vyber nejake so zahradou a s bazenom a myslim ze ti bude super👌

banalu
11. jún 2022

Rim 💚 nadherne mesto a vlakom za rohom plaz. Vlaky super lacne 👌

autor
11. jún 2022

@lula3108
@banalu Dakujem,🙂

roxanna
11. jún 2022

Ja by som odporúčala Barcelony, krásne mesto s úžasnou atmosférou, dajú sa nájsť lacné letenky.
Na Slovensku skús trebárs kúpeľne mesta, napríklad Piešťany, Trenčianske Teplice, Rajecké Teplice, Bojnice, pozri nejaké relaxačné pobyty cez Zľavomat, zvyknú byť v cene aj nejaké procedúry.
Alebo ešte Banská Štiavnica je pekna

veselo_neveselo
11. jún 2022

och, spokojne chod na akykolvek grecky ostrov do hotela, kam sa ti podari si kupit zajazd pre 1.

trema
Autor odpoveď zmazal
autor
11. jún 2022
lucia198811
11. jún 2022

Ked nebudes mat s kym ist pridam sa

autor
11. jún 2022

@lucia198811 Dobre,beriem Ta za slovo v takom pripade.

autor
11. jún 2022