Výlety s Miškom - Egypt
Ahojte, prosím potrebujem poradiť. Je tu niekto, kto bol v Egypte a bol na falkltativnych vyletoch s Miškom? Za 2 týždne odchádzame a chceme si cez neho kúpiť výlet letecky pri pyramídy, ale žiada od nás poslať fotku pasov. Nezdá sa mi to bezpečné len tak posielať pas cudzej osobe, ale na druhej strane vidíme aj príspevky na FB ako ma pravidelne slovenských turistov. A mame na neho odporucania. Tie, ktoré ste boli s ním aké máte s týmto skúsenosti? Ako prebiehalo dohodnutie výletov? Aj od vás žiadal fotku pasu? Vopred vám veľmi pekne ďakujem za odpovede.
@martina1803 áno ale bojíme sa ísť sami z hurghady do Káhiry.. mysleli sme si že to chodí on už z tadiaľ.. takze asi pôjdeme mikrobusom.. a kedy vám dal vedieť podrobnejšie info ako prebieha zajazd? Myslím take info že o kolkej príde pre vás auto? A ako bude prebiehať samotný zajazd?.. lebo zatiaľ mám pocit že nám píše len take veci typu “pošlite pasy a peniaze” a keď sa ho pýtame viac tak mi to príde tak že nám odpovedá ako keby ho otravujeme 😀
@egypt2025 ten misko on nechodu na vsetky vylety ma svojich ludi ide len sem tam..este je stranka vylety z hurgady tam je nejaka slovenka Lenka, potom Karin trips. Tiez Barbara Andrasova robi vylety a este nejaka ylon s manzelom tiez slovenka..je toho viac. My tiez ideme prvy krat idem sama s detmi 8 a 11 rokov. Tak tiez sa nejak neorientujem v tomto este.
@egypt2025 odkial ? My kosice a hotel alibaba palace. Deti si vybrali tento.
@slavomira236 my sme boli v alibabe s manželom,ale 7 rokov dozadu..nám sa veľmi páčilo. Len ja by som vám odporúčala topánky do vody. Ja som mala zo sebou, manžel nie,ale nakoniec si kúpil aj on
@slavomira236 my sme boli v alibabe s manželom,ale 7 rokov dozadu..nám sa veľmi páčilo. Len ja by som vám odporúčala topánky do vody. Ja som mala zo sebou, manžel nie,ale nakoniec si kúpil aj on
@katu_sa ahoj mame objednana som zo sheinu ked som v zime planovala ze mozno pojdeme pre pripad🙂
Teras som zajednala 2ostrovy pisali sme si vsetko v pohode o 7dmej mame byt pred rampou hotela..potom na mieste este mozno prehliadku mesta zajednam uvidime ci pojdeme do centra taxikom alebo s nim
@darabosova dakujem. Tak si to zarezervujeme
@slavomira236 ahoj, my ideme tiež z BA a do toho istého hotela. Letíme 10.7., vy kedy? Naši chalani sa už veľmi tešia
@slavomira236 ahoj, my ideme tiež z BA a do toho istého hotela. Letíme 10.7., vy kedy? Naši chalani sa už veľmi tešia
@veronm uz sme boli. Stvrtok sme sa vratili. Boli sme 11 noci ostala by som aj dlhsie.
@veronm uz sme boli. Stvrtok sme sa vratili. Boli sme 11 noci ostala by som aj dlhsie.
@slavomira236 super, takže ste boli spokojní. Boli ste aj na nejakých fakultatívnych výletoch?
@slavomira236 super, takže ste boli spokojní. Boli ste aj na nejakých fakultatívnych výletoch?
@veronm len na ostrovoch a na prehliadke mesta. Luxor a take tie vylety dlhe by moji nedali..
@veronm co sa tyka hotela hotel cisty spokojny sme boli
Wifi funguje takze kartu kupovat netreba aj na izbach. Awuapark super
@veronm co sa tyka hotela hotel cisty spokojny sme boli
Wifi funguje takze kartu kupovat netreba aj na izbach. Awuapark super
@slavomira236 ďakujem, vo štvrtok letíme. Tak sa chlapci už nevedia dockat
@veronm napis potom ci sa vam pacilo ci boli deti spokojne..co sa tyka plaze pod hotelom je s kamenmi mojim to s topankamomu nevadilo. Ak sa trosku prejdete po plaz dolavai je tam plaz hotela jasmine cisto pieskova su tam slnecniky aj bar s napojmi mozete vyuzivat aj toto..
@veronm v talianskej restauracii robia pizzu v peci je fajn dobre spagety Pre deti super
@veronm a co je faj.n nieje tam velky odliv ako pri niektorych hoteloch..max 5-10 cm sa more vzdialilo
@slavomira236 asi som ta našla na FB ako si komentovala príspevky tomu Miškovi 😊 .. keď sa s ním dohodneš dáš sem prosím bližšie info? .. my sme sa nakoniec rozhodli že pôjdeme pri tie pyramídy asi mikrobusom lebo nám teraz odpísal že keď chceme ísť letecky tak to snami z letiska z hurghady nikto nepojde ale až v Káhire by nás čakal delegát… neviem prečo sme si to tak mysleli že pôjde snami už letecky z hurghady 😡 pridával aj video na fb ako ide on so skupinou v lietadle… a priznám sa že my nie sme až takí cestovatelia že si trúfneme ísť z hurghady sami a potom tam hľadať nejakého delegáta 😔… a celkovo to ako si s ním píšeme tak sa mi to voliako nepáči.. možno je super.. ale tie prvotne informácie ako to píše tak nemám z toho dobrý pocit… ty si s ním tiež píšeš cez messenger či?
@egypt2025 môžem sa spýtať, v kt. hotely ste boli v Egypte?
@egypt2025 my sme nim mame len dobrú skúsenosť🙂

@slavomira236 asi som ta našla na FB ako si komentovala príspevky tomu Miškovi 😊 .. keď sa s ním dohodneš dáš sem prosím bližšie info? .. my sme sa nakoniec rozhodli že pôjdeme pri tie pyramídy asi mikrobusom lebo nám teraz odpísal že keď chceme ísť letecky tak to snami z letiska z hurghady nikto nepojde ale až v Káhire by nás čakal delegát… neviem prečo sme si to tak mysleli že pôjde snami už letecky z hurghady 😡 pridával aj video na fb ako ide on so skupinou v lietadle… a priznám sa že my nie sme až takí cestovatelia že si trúfneme ísť z hurghady sami a potom tam hľadať nejakého delegáta 😔… a celkovo to ako si s ním píšeme tak sa mi to voliako nepáči.. možno je super.. ale tie prvotne informácie ako to píše tak nemám z toho dobrý pocit… ty si s ním tiež píšeš cez messenger či?
@egypt2025 este som mu nepisala. Cakam na terminy ktore da nove ..