Vysoké Tatry - odskúšané hotely, penzióny
Prosím nejaké tipy na hotel, penzión, pre rodinu s juniormi, máme svoje odskúšané, chceme niečo iné. Prosím aj zdôvodniť svoj výber, ďakujem j
Grandhotel Praha v Tatranskej Lomnici, super welness, bazen vnutri aj vonku - celorocne, najbohatsie ranajky ake som kedy zazila, skvela gastronomia na obedy a vecere, deti do 6 rokov boli gratis. Urcite odporucam
Boli sme s detmi aj v Hoteli Hubert v Gerlachove, tiche prostredie, nikde nic, welness nic moc, v bazene studena voda, jacuza spinava, gastronomia vyborna, izby velke, vonku zvieratka a jazda na koni alebo pony. Welnes ma sklamal, takze viac tam nepojdeme.
@mooonika1975 vrelo odporúčam hotel Tatry v Tatranskej Lomnici, boli sme raz a odvtedy sa tam stále vraciame. Dole je veľký detský kútik s kopou hračiek, na izbe je aj tv aj chladnička, veľké kúpeľne. Super sú aj klasické izby, vyskúšali sme aj mezonet. Výborne varia, je to taká domáca kuchyňa, žiadne hovadiny, takže to chutí aj deťom. Je to uprostred Lomnice, čiže pešo sa dá dostať úplne všade, plus pred hotelom je obrovský park, čiže deti sa super vylietajú. Všetko v hotely je čistučké, personál milý, vychádzajú v ústrety vo všetkom, v čom sa dá. Majú tiež výrivku, saunu a posilňovňu a tiež myslím ping-pongový stôl. Je to hotel s dobrou polohou a super vybavením, teda aj do dobrého počasia, ale vieš v ňom stráviť aj upršaný deň 🙂
@mooonika1975 a zabudla som dodať, že cenovo je v Lomnici najlacnejší 😉
A jasne ze cela chata pre nas.Su tam 2 izby a v kazdej v nich 2 velke manzelske postele, boli sme len styria (2 dospeli+2 deti) a spali sme ako krali.Kludne sa tam zmestia dve stvorclenne rodiny, hore su 2 kupelne s WC a dole jedna
za mňa Wellnes hotel Chopok v NT, cítili sme sa perfektne od privítania Welcome drinkom, krásne izby s krbom, priestranné veľká kúpeľna - gastronómia na úrovni - večere degustačné formou 5 chodov a potom voľná konzumácia bufetu 🙂 taktiež to perfektne vyriešili nakoľko majú 2 wellness centrá - keď sme boli prvýkrát boli sme v tom všeobecnom wellnese kde sa člapotalo veľa detí a bol hluk / hotel je child friendly takže veľa animačných programov, a aktivít pre detičky / deti s rodinami ocenia, ak niekto hľadá relax a oddych v bazéne a wellness moc nie /, potom ale dokončili wellness praslička kde je vstup od 16 rokov - takže presne ak sa chcete zrelaxovať, mať kľud tak úplne ideálne 🙂
Ja odporucam hotel Fis na Strbskom plese, izby su skromnejsie, ale strava vynikajuca, velmi velky vyber a sluzby na urovni...taktiez bar, kde si mozete ist posediet vecer pri vinku...a aj wellness fajn.
Neodporucam hotel Tivoli, to bolo ako zo zleho sna.. dopredu sme si to rezervovali aj telefonicky aj mailom, ked sme prisli, nemali pre nas izbu, potom nam nasli teda nejaku so smradlavou kupelkou...a hlavne strava bola horsia ako vyvarovna, ranajky slabe, vecere tiez. ziadna spolocenska miestnost, ziadne ine posedenie, personal 0 bodov (1 pani na vsetko - obdiv, ale nestihala), na recepcii nebol nikto, ked sme nieco potrebovali, nevyriesili sme to..
ak hotel aj pre deti a rodičov jednoznačne Atrium Strarý smokovec, 🙂
@ariana18 úplne súhlasím, top hotel na Slovensku. V lepšom som ešte nebola a to som ich prešla naozaj dosť 🙂
Ja za seba určite odporúčam toto: https://www.apartmanslavkov.sk/
Apartmán bol čistý a moderne zariadený, pre deti majú v rezorte množstvo aktivít, čiže sme sa nenudili ani počas daždivých dňov. V rezorte je aj reštaurácia Salaš Slavkov, kde varili famózne. Do Tatier je to len kúsoček a v meste je tiež veľa možných aktivít na robenie. A ceny boli skoro až smiešne za takéto služby.

Permon, hotel Panorama Strbske pleso, koliba Stary smokovec, Zdiar Mountain rezort chatky za mňa TOP.