icon

Vzali vám kočík Hauck Travel N Care Plus na palubu Ryanairu?

kirstinazuzu
26. mar 2025

Ahojte, je tu prosím niekto kto už letel spoločnosťou Ryanair a mal kocik Hauck travel N care plus ? Chcem sa spýtať či vám ho vzali na palubu alebo len do podpalubia. Mám 14 mesacne dieťa a nechcem popravde aby mi ho dole zničili. Viem že prekračuje rozmery ale na druhej strane aj viem že záleží od spoločnosti a viac menej aj od aktuálneho personalu. Ďakujem pekne za odpovede

lasona
26. mar 2025

Ak prekračuje rozmer, tak vám ho nezoberu hore. Niekde som čítala, že žienky mali aj správnu veľkosť a aj tak im to nevzali do lietadla, ale musela ísť do podpalubia.. takže je to za mňa hop alebo trop

guudy
26. mar 2025

@kirstinazuzu na palubu ti ho nevezmu za ziadnych okolnosti, kedze prekracuje povolene rozmery. Tie rozmery su dane preto, aby sa batozina zmestila do odkladacieho priestoru nad sedadlami. Mozes si kupit na kocik obal a aspon trochu ho ochranit v podpalubi. Ale uplnu istotu prezitia kocika bez ujmy ti to nezaruci.

tenerifka
26. mar 2025

Ja lietam naozaj velmi, velmi casto, ale este som nevidela, ze by dali kocik na palubu, ani golfky, vsetky idu vzdy dole, personal ich pri vstupe do lietadla znasa do batozinoveho priestoru

malaopicka
26. mar 2025

Keď prekračuje nevezmú. Ale nie je pravda, že nevezmú žiaden. Taký, ktorý spĺňa rozmery a má obal vezmú na palubu - osobná skúsenosť opakovane.

maddie1711
26. mar 2025

Nám zobrali vždy obyčajný športový kočiar dole, ani ma nenapadlo že sa to dá vziať aj hore …. Nikdy sa mu nič nestalo, lietali sme nizkorozpoctovkami, čiže easyjet, Ryanair a pod. Vždy som s nim prišla ku lietadlu, tam som ho zložila, oni ho vzali a pri výstupe mi ho niekedy vyložili pri vystupeni ale väčšinou som si ho našla pri batožine v hale medzi ,,krehkými” vecami. Nemala som na neho ani obal.

florita23
30. apr 2025
@maddie1711

Nám zobrali vždy obyčajný športový kočiar dole, ani ma nenapadlo že sa to dá vziať aj hore …. Nikdy sa mu nič nestalo, lietali sme nizkorozpoctovkami, čiže easyjet, Ryanair a pod. Vždy som s nim prišla ku lietadlu, tam som ho zložila, oni ho vzali a pri výstupe mi ho niekedy vyložili pri vystupeni ale väčšinou som si ho našla pri batožine v hale medzi ,,krehkými” vecami. Nemala som na neho ani obal.

@maddie1711 a musi to byt vyslovene kociar do lietadla alebo je jedno aky sportovy?

maddie1711
30. apr 2025
@florita23

@maddie1711 a musi to byt vyslovene kociar do lietadla alebo je jedno aky sportovy?

@florita23 my sme chodili s obyčajným športovým kočiarom, mali sme britax aj petite Mars.