Zabudla som pridať poistenie na dovolenku. Čo teraz?
Ahoj dnes som kúpila dovolenku a zabudla som kúpiť poistenie? Je to problém? Kúpila som čisto len dovolenku..
Však zavolaj do cestovky či sa to nedá prikúpiť
@simona1998 už mi nezdvihaju
@simona1998 ja len ze ci si to môžem aj sama prikúpiť
mozes si uzavriet poistenie v ktorejolvek komercnej postovni, nemusi sa poistovat v cestovke. Samozrejme cim skor
@viestta ja len ze ci už nie je neskoro? Ja som pred chvíľou zaplatila dovolenku pred hodinou a zabudla som tam pridať do poistenie.. pani mi už nezdvíha a teraz sa bojím ci sa niečo nepokazí alebo co.. a odlietame v utorok
Najlepsie objednat poistenie v den zakupenia zajazdu.ja nikdy nekupujem poistenie v cestovke,lebo si k tomu nahadzuju provizie..skus si pozriet AXA,union,allianz vsade sa vies poistit za 5min.
@lienka9 takže keď som dnes kúpila zájazd mam kúpiť aj dnes poistenie? Ja sa bojím toho ze keby sa niečo stane ze my to nepôjde cez to co si vyberiem ja.. ja som myslela ze napr pri zrušení alebo storno to musí ísť cez poistku ktorú mi ponúkne cestovka
My mame celorocne cestovne poistenie a je tam storno akejkolvek dovolenky,krytie 100%,spoluucast 0.Je pravda,ze je to vo Švajčiarsku,ale zatial vzdy vsetko zaplatili.
@tundra ja potrebujem do Dominikánskej Republiky
Minulý rok som kupovala poistenie v cestovke dodatočne. Dovolenku v januári a poistenie až niekedy v júni. Žiaden problém s tým nebol
@jaaty myslite ze nebude lebo v utorok letíme
Skus zavolat do poistovne alebo pogugli a urcite maju balik,kde je aj storno.Treba dobre precitat podmienky.Drzim palce.
Môžeš si kúpiť aj sama dokonca aj počas už prebiehajúcej dovolenky ale vtedy začne platiť až na 6 den od kúpy tuším. Véd si daj do googla cestovné poistenie zrejme ta vyjde lacnejšie ako spolrostredkovane cez ck
Poistenie sa dá aj online, ale storno zájazdu, keď idete v utorok podľa mňa určite nie
@janicast takže to by mi ani pani v cestovke asi nedala ci
Dá sa aj storno zájazdu poistiť, normálne si kúp poistku online. Poistenie väčšinou platí iba v prípade akútnej choroby alebo úrazu, a v tomto prípade bude aj podmienka, že choroba vypukla až po zjednaní poistenia.
Akurát si treba prečítať podmienky. Užite si dovolenku.
Keď v utorok ideš, prečo chceš riešiť storno? Baľ kufor a chystaj si veci, medzitým si urob online cestovné poistenie.
Poistenie storna,je volitelna cast cestovneho poistenia.
https://www.allianz.sk/sk/sukromne-osoby/cestov...
Storno mozes urobit este dne a bude platit. Pozri si Europsku cestovnu alebo Uniqu, poisti si liecebne naklady + storno 😉. Vyska poistky bude zavisiet od ceny zajazdu
pozri superpostenie…
do zajtra sa hadam nic nestane a vies si zaplatit poistenie aj cez net
Ked kupujem last minute nikdy storno neplatim naco za den dva snad sa nic nestane
S kupou zájazdu síce áno,ale tie dôvody storna sú tam už dosť vysoké..tešte sa ,závidím,bola som v oktobri
@janicast ďakujem a v akej časti ste bola
@maranco ďakujem 🤗 ano asi tak to bude najlepšie
Ďakujem ľudkovia za radu
@silviaaa21 ďakujem nikde nevidel nájsť dokopy ceatovne posúdenie so stornom ako balíček
Urcite poisti dnes,lebo ak nepoistis dnes ale neskor je tam ochrana lehota 72hodin..az potom ti to zacne platit..my vzdy poistujeme aj storno aj cestovne urazove cez allianz.
@lienka9 ako myslite ochranná lehota... keď poistim zajtra tak co

Je to problém? Ja som chcela cestovné poistenie + storno .. zabudla som to kúpiť keď som dovolenku kupovala