icon

Zabudla som pridať poistenie na dovolenku. Čo teraz?

31. jan 2025

Ahoj dnes som kúpila dovolenku a zabudla som kúpiť poistenie? Je to problém? Kúpila som čisto len dovolenku..

Strana
z2
autor
31. jan 2025

Je to problém? Ja som chcela cestovné poistenie + storno .. zabudla som to kúpiť keď som dovolenku kupovala

simona1998
31. jan 2025

Však zavolaj do cestovky či sa to nedá prikúpiť

autor
31. jan 2025

@simona1998 už mi nezdvihaju

autor
31. jan 2025

@simona1998 ja len ze ci si to môžem aj sama prikúpiť

viestta
31. jan 2025

mozes si uzavriet poistenie v ktorejolvek komercnej postovni, nemusi sa poistovat v cestovke. Samozrejme cim skor

autor
31. jan 2025

@viestta ja len ze ci už nie je neskoro? Ja som pred chvíľou zaplatila dovolenku pred hodinou a zabudla som tam pridať do poistenie.. pani mi už nezdvíha a teraz sa bojím ci sa niečo nepokazí alebo co.. a odlietame v utorok

lienka9
31. jan 2025

Najlepsie objednat poistenie v den zakupenia zajazdu.ja nikdy nekupujem poistenie v cestovke,lebo si k tomu nahadzuju provizie..skus si pozriet AXA,union,allianz vsade sa vies poistit za 5min.

autor
31. jan 2025

@lienka9 takže keď som dnes kúpila zájazd mam kúpiť aj dnes poistenie? Ja sa bojím toho ze keby sa niečo stane ze my to nepôjde cez to co si vyberiem ja.. ja som myslela ze napr pri zrušení alebo storno to musí ísť cez poistku ktorú mi ponúkne cestovka

tundra
31. jan 2025

My mame celorocne cestovne poistenie a je tam storno akejkolvek dovolenky,krytie 100%,spoluucast 0.Je pravda,ze je to vo Švajčiarsku,ale zatial vzdy vsetko zaplatili.

autor
31. jan 2025

@tundra ja potrebujem do Dominikánskej Republiky

jaaty
31. jan 2025

Minulý rok som kupovala poistenie v cestovke dodatočne. Dovolenku v januári a poistenie až niekedy v júni. Žiaden problém s tým nebol

autor
31. jan 2025

@jaaty myslite ze nebude lebo v utorok letíme

tundra
31. jan 2025

Skus zavolat do poistovne alebo pogugli a urcite maju balik,kde je aj storno.Treba dobre precitat podmienky.Drzim palce.

kulumulu123
31. jan 2025

Môžeš si kúpiť aj sama dokonca aj počas už prebiehajúcej dovolenky ale vtedy začne platiť až na 6 den od kúpy tuším. Véd si daj do googla cestovné poistenie zrejme ta vyjde lacnejšie ako spolrostredkovane cez ck

janicast
31. jan 2025

Poistenie sa dá aj online, ale storno zájazdu, keď idete v utorok podľa mňa určite nie

autor
31. jan 2025

@janicast takže to by mi ani pani v cestovke asi nedala ci

smajliica
31. jan 2025

Dá sa aj storno zájazdu poistiť, normálne si kúp poistku online. Poistenie väčšinou platí iba v prípade akútnej choroby alebo úrazu, a v tomto prípade bude aj podmienka, že choroba vypukla až po zjednaní poistenia.

smajliica
31. jan 2025

Akurát si treba prečítať podmienky. Užite si dovolenku.

maranco
31. jan 2025

Keď v utorok ideš, prečo chceš riešiť storno? Baľ kufor a chystaj si veci, medzitým si urob online cestovné poistenie.

tundra
31. jan 2025

Poistenie storna,je volitelna cast cestovneho poistenia.
https://www.allianz.sk/sk/sukromne-osoby/cestov...

silviaaa21
31. jan 2025

Storno mozes urobit este dne a bude platit. Pozri si Europsku cestovnu alebo Uniqu, poisti si liecebne naklady + storno 😉. Vyska poistky bude zavisiet od ceny zajazdu

biba_18
31. jan 2025

pozri superpostenie…

viestta
31. jan 2025

do zajtra sa hadam nic nestane a vies si zaplatit poistenie aj cez net

slavomira236
31. jan 2025

Ked kupujem last minute nikdy storno neplatim naco za den dva snad sa nic nestane

janicast
31. jan 2025

S kupou zájazdu síce áno,ale tie dôvody storna sú tam už dosť vysoké..tešte sa ,závidím,bola som v oktobri

autor
31. jan 2025

@janicast ďakujem a v akej časti ste bola

autor
31. jan 2025

@maranco ďakujem 🤗 ano asi tak to bude najlepšie
Ďakujem ľudkovia za radu

autor
31. jan 2025

@silviaaa21 ďakujem nikde nevidel nájsť dokopy ceatovne posúdenie so stornom ako balíček

lienka9
31. jan 2025

Urcite poisti dnes,lebo ak nepoistis dnes ale neskor je tam ochrana lehota 72hodin..az potom ti to zacne platit..my vzdy poistujeme aj storno aj cestovne urazove cez allianz.

autor
31. jan 2025

@lienka9 ako myslite ochranná lehota... keď poistim zajtra tak co

Strana
z2