icon

Zakopane s deťmi

Dnes o 08:14

Ahojte. Opltí sa ísť koncom januára? Bude otvorený ešte napr.park molion.svetiel? Trhy na krpowkach funguju celý rok? Vedeli by ste navrhnuť ubytovanie? Asi lepšie v centre...Alebo sa oplatí ísť skôr teraz?? Ďakujem.

mrtina2
Dnes o 08:19

@anonym_autor kľudne koncom januára, uz bude otvorený aj labyrint zo snehu. A trhy fungujú celý rok.

anonym_bf125c
Dnes o 08:22

@anonym_autor boli sme v pondelok.ja som ocarena.boli sme 1x. Gubalowka, krupowki. Este som chcela park miliona svetiel, ale mali sme zamrzmute prsty na nohach, tak to nechame nabuduce.. bolo milion ludi, na lanovku dlhyyyy rad, ale islo to rychlo.. mne sa teda velmi pacilo. Aj pocasie nam vyslo paradne.

surama
Dnes o 08:38

Kludne chodte, ako sa pisalo vyssie, tak uz bude aj labyrint. Na Gubalowke je teraz v zime otvorenych malo stankov, ak si tam este nebola tak ti to asi nebude vadit, ak si bola, tak bude. Hlavna budova je krasne vysvietena, mas kde posediet, pofotit si, je tam pekna svetelna vyzdoba. Ak sa rozhodnete ist, tak chodte hore uz o 15tej a hore pochodite, date si nieco a pockate, kym sa zotmie.

Trhy su na konci Krupowki, funguje stale. Na Krupowki to zije ako vzdy. Co sa tyka ubytka, tak zalezi, co hladas a co je pre teba priorita. Hotel Belvedere mas nieco cez kilometer od centra, takze dojdes aj peso, mas odtial blizko k labyrintu, naopak dalej od Gubalowky. Hotel ma bazen, virivku, sauny, bowling, biliard, sipky..je starsi, ale v pomere cena a co za to dostanes, tak super.

Blizsie k centru mas napr. Bachleda rezort - nadherny hotel, luxus, ale je tam len jeden bazen a par saun, nema bowling ani inu zabavu, ale zas mas to kusok od centra, zabavis sa v centre.

Nosalowy dvor - dalej od centra, ale pre deti ako stvoreny, krasny hotel a vela zabavy pre deti.

Hotel Mercury Kasprowy - uplna topka, nadherny, ma mnozstvo zabavy pre deti aj dospelych, super bazen. Nevyhoda, ze je dalej od centra.

Neviem ci si uz predtym bola v Zakopanom, ak nie, tak v centre je toho naozaj vela, co zazit - Dom hore nohami, domy iluzii su asi 3, papugarnia, mysi dom, macaci dom, dom hrozy, muzeum voskovych figurin, sweet factory, no kopu toho 🙂

bielasovicka
Dnes o 08:52

@anonym_autor ja som v prvom momente čítala že Zakopane deti 🤭

autor
Dnes o 08:54
@surama

Kludne chodte, ako sa pisalo vyssie, tak uz bude aj labyrint. Na Gubalowke je teraz v zime otvorenych malo stankov, ak si tam este nebola tak ti to asi nebude vadit, ak si bola, tak bude. Hlavna budova je krasne vysvietena, mas kde posediet, pofotit si, je tam pekna svetelna vyzdoba. Ak sa rozhodnete ist, tak chodte hore uz o 15tej a hore pochodite, date si nieco a pockate, kym sa zotmie.

Trhy su na konci Krupowki, funguje stale. Na Krupowki to zije ako vzdy. Co sa tyka ubytka, tak zalezi, co hladas a co je pre teba priorita. Hotel Belvedere mas nieco cez kilometer od centra, takze dojdes aj peso, mas odtial blizko k labyrintu, naopak dalej od Gubalowky. Hotel ma bazen, virivku, sauny, bowling, biliard, sipky..je starsi, ale v pomere cena a co za to dostanes, tak super.

Blizsie k centru mas napr. Bachleda rezort - nadherny hotel, luxus, ale je tam len jeden bazen a par saun, nema bowling ani inu zabavu, ale zas mas to kusok od centra, zabavis sa v centre.

Nosalowy dvor - dalej od centra, ale pre deti ako stvoreny, krasny hotel a vela zabavy pre deti.

Hotel Mercury Kasprowy - uplna topka, nadherny, ma mnozstvo zabavy pre deti aj dospelych, super bazen. Nevyhoda, ze je dalej od centra.

Neviem ci si uz predtym bola v Zakopanom, ak nie, tak v centre je toho naozaj vela, co zazit - Dom hore nohami, domy iluzii su asi 3, papugarnia, mysi dom, macaci dom, dom hrozy, muzeum voskovych figurin, sweet factory, no kopu toho 🙂

@surama dakujem.pekne. Ano presne na ten labirint som myslela.
@surama Ubytovanie nam stačí obyčajný penzion napr..len na prespanie.. kúpať sa nechceme

autor
Dnes o 08:54
@bielasovicka

@anonym_autor ja som v prvom momente čítala že Zakopane deti 🤭

@bielasovicka 🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_24ecf7
Dnes o 09:29

My chodíme viac krát do roka vo všetkých možných obdobiach. Najkrajšie je to samozrejme v zime. chystáme sa tam 7meho. Bývali sme už kade tade, ale najviac mi vyhovuje v centre. Belveder je za mna ďaleko. Aktuálne nič zarezervovane nemám, ale niečo určite nájdem.
Často si zarezervujem Bachleda ale nie ten hotel (aj keď je tam super) ale apres ski, je to hneď vedľa, krásne nové a oveľa lepšie ceny (ale absencia bazéna a restiky) alebo aparthotel Giewont.
Hľadaj cez booking, máš tam recenzie a nájdeš podľa svojej potreby a cenového stropu. Ja počas roka dokážem za to iste a rovnaký počet noci zaplatiť 270 aleb aj 660 záleží aká je sezóna….

valria
Dnes o 15:08

@anonym_autor Radšej bez toho dĺžňa, pôsobí to morbídne;))

autor
Dnes o 15:16
@valria

@anonym_autor Radšej bez toho dĺžňa, pôsobí to morbídne;))

@valria tak snáď každému dôjde...