icon

Zakynthos - rady

13. jún 2023

Ahojte boli ste niekto? Skúsenosti, pláže čisté? Party? výlety? cenovo...dajte nejaké rady ďakujem!!!

melanta
13. jún 2023

Bola som 3x v Tsilivi, prvý krát ešte s CK Aeolus, asi tak 17 rokov dozadu, potom som sa tam ešte 2x vrátila už po vlastnej osi. Pláže voda čisté, zabaviť sa dalo kam ísť, aj keď najživšie letovisko je Laganas, ale Tsilivi na môjj vkus úplne postačovalo. Pred tými 17 rokmi sme boli na výlete ľodou okolo ostrova vrátane zastávky pri pláži Navagio. Ďalšie 2 dovolenky sme si požičali auto a pochodili mestečká a pláže.

autor
13. jún 2023

@melanta dakujem 🙂) a s jazykom je to ako, angličtina?

melanta
13. jún 2023

AJ úplne bez problémov, ako všade na ostrovoch. Teda samozrejme niekde na trhoviskách či malých obchodíkoch stará generácia sa moc nedohovorí anglicky, ale to zase nepotrebuješ dohovoriť sa.

autor
13. jún 2023

@melanta a čo sa týka nočných klubov a zábavy pre mladých, dá sa tam posedieť zabaviť? dakujem

jaja20
13. jún 2023

Boli sme v Laganas,je tam pekná piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora,takže vhodná aj pre deti alebo neplavcov,v mori korytnačky,super zážitok. Výlety napr. okruh ostrovom,plavba na pláže Navagio - k vraku lode a Xygia ( ale Navagio je bohužiaľ tento rok uzatvorená ) alebo pozorovanie korytnačiek z lode,krásny ostrov Marathonissi. V blízkosti Laganasu je ostrov Cameo,prejdete tam normálne po moste,zaplatíte vstupné a na konci vám dajú každému kľúčenky s vašou fotkou ( je to v cene ). Mesto s veľa možnosťami pre zábavu,bary a nočné kluby. Ak ťa ešte niečo zaujíma,napíš 🙂

athom
Odpoveď bola odstránená
seffka
5. jan 2024

@athom
@jaja20
@melanta
Ahojte, plánujeme dovolenku na Zakyntose, pravdepodobne v Tsivili. Viete poradiť hotel, kde ste boli vy? Prípadne aj iný grécky ostrov. Sme 4 (2 dosp. a 2 väčšie deti) - býva problém s dcérou staršou (13r), že nám ju už veľa hotelov berie ako dospelú osobu. Ďakujem

jaja20
6. jan 2024

@seffka Ahoj,v Tsilivi poznám len hotel Planos,ale osobne som tam nebola,my sme boli v Laganas,ako som už písala vyššie.
Pozri si aj Korfu hotel Labranda Sandy Beach,na Rhodose Dessole Olympos beach,Blue sea beach resort alebo Pegasos beach, ostrov Kos hotel Casa Paradiso, Thassos - Princess golden beach a na Kréte oblasť Hersonissos, ale tam dobre vyberaj hotel,lebo nie všetky majú peknú pláž.

seffka
7. jan 2024

@jaja20 ďakujem za rady