icon

Zakynthos - výlety

andrejka2424
15. jún 2023

Ahojte,kam by ste navrhli ísť pozrieť autom? Budeme kúsok od Cameo.Tipy na výlet-po súši.

athom
Odpoveď bola odstránená
andrejka2424
autor
16. jún 2023

@athom Tvoje plodné komentáre sú veĺkým obohatením mamičkovského fóra. Rád si tu kopneš do koho môžeš,povyšuješ sa a prskáš síru ako to len ide. Psychológ by ti možno pomohol, je mi jasné,že si veĺmi nešťastný,zakomplexovaný chudák,s ktorým nikto nikdy nevydrží.Nauč sa mať najprv rád sám seba,bude to lepšie.Vďaka za tvoj tip a tomu ver,že sa teším .😘❤

athom
Odpoveď bola odstránená
halci
16. jún 2023

My tiez ideme, tak sa pripajam.

athom
Odpoveď bola odstránená
athom
Odpoveď bola odstránená
halci
16. jún 2023

ok, dakujem. my sme zatial boli len raz a kedze deti boli prilis male, ostali sme v rezorte, teraz uz su vacsie, tak chceme trochu pochodit. hej pocula som ze ceny za pozicanie auta su velke, tak dakujem ze radu. na navagio sa nechystame, uz pred rokmi to bola jedna katastrofa, co som pocula.

athom
Odpoveď bola odstránená
halci
16. jún 2023

dobre dakujem ti. skusime. my sme si vzdy poziciavala skuter a ficali sme si, to bola parada, kos, thassos. s detmi to uz bude ine, ale zas nechceme len lezat na plazi.

andrejka2424
autor
16. jún 2023

@athom Vidíš,pritom si scestovaný, vieš poradiť,ale ty vždy dávaš prednosť urážkam a posmievaniu.Akoby ťa to uspokojovalo.Tvoje komentáre voči druhým mi utkveli v pamäti. Keby aj hned tu bolo 1000 príspevkov na túto tému, naozaj sa opakovať nemusíš svojimi skúsenosťami keď nechceš.Odignorujem duplicitný príspevok a žijem si ďalej. A ďakujem za rady.

athom
Autor odpoveď zmazal
andrejka2424
autor
16. jún 2023

@athom Ale si, ... A áno, závidím ti že teraz ležíš pri bazéne.Ja pracujem ako drak. Uži si dovolenku a zamysli sa nad spôsobom komunikácie s druhými.

athom
Odpoveď bola odstránená
andrejka2424
autor
16. jún 2023

@athom .Som rada,že po tejto stránke sa ti v živote darí . Ja som zase 10 rokov štastne vydatá žena so šikovným synom a tešíme sa zo spoločne stráveného času. Či sú to Tatry,Šírava, doma na prdeli,či bicykloch,alebo ten Zakynthos .Je to fuk.Nie je dôležité kde si,ale s kým. Dám info po dovolenke,či to bol prúser. Stať sa môže všeličo,ale v jednom máš pravdu.Naozaj sa teším.🙂