Zanzibar na prelome roka
Ahojte. Rozmyslam nad dovolenkou na prelome roka. A chcem sa opytat skusenych cestovateliek na Zanzibar. Boli ste niektora v termine posledny decembrovy - prvy januarovy tyzden? Plus - minus? Ake boli teploty? Da sa v tom case kupat v mori? A v ktorej casti ste boli? Ja budem musiet ist cez cestovku (osobne dovody), tak nieco z toho, co ponukaju cestovky.
Ak ste boli - ake fakultativne vylety ponukali? Pripadne, je tam nieco, co viem absolvovat aj sama - taxikom alebo miestnou prepravou?
A este jedna otazka - videla som videa, kde rovno z izby vysli na savanu a tam ranajkovali so zebrami, zirafami a pod. Myslim, ze to bol Zanzibar - viete o niecom takomto? Aj keby to bolo mimo mora. Alebo teda kde sa da take zazit, ak to nie je Zanzibar?
Dakujem.
po Zanzibare sa vies presuvat aj sama s miestnymi na "dala-dala", co moze byt mikrobus alebo auto co ma na korbe drevene sedenie, no necakaj komfort - natlacia tam dva krat viac ludi, ako je zvykom u nas a mozno budes sediet v ulicke na bandaske ;)
na Zanzibare zirafy, zebry atd. nenajdes - to muselo byt niekde na safari na pevnine, pravdepodobne Kena, Tanzania. Zambia, Botswana...
@sowhat dakujem

po Zanzibare sa vies presuvat aj sama s miestnymi na "dala-dala", co moze byt mikrobus alebo auto co ma na korbe drevene sedenie, no necakaj komfort - natlacia tam dva krat viac ludi, ako je zvykom u nas a mozno budes sediet v ulicke na bandaske ;)
na Zanzibare zirafy, zebry atd. nenajdes - to muselo byt niekde na safari na pevnine, pravdepodobne Kena, Tanzania. Zambia, Botswana...