icon

Zaton Holiday Resort - mobilné domčeky

ada814
26. mar 2025

Dobrý deň,
tento rok sa chystáme s deťmi (1, 3 roky) prvýkrát k moru. Zvažujeme Zaton Holiday Resort v Chorvátsku na prelome júna/júla.
Máte niekto skúsenosti s ubytovaním v mobilných domčekoch? Nie sú veľmi stiesnene? Žiadny extra luxus nepotrebujeme. ďakujem

veronikaszabova
26. mar 2025

@ada814 nie su stiesnene. Tiez sme sa toho obavali 🙂

mariska1989
26. mar 2025

My sme boli minulý rok . Šli sme okolo nich ale prišlo mi to maličké . Tento rok ideme znova do zatonu ale už ideme na vlastnú päsť, sme kúsok od rezortu a vychadza nás to o 1500e lacnejšie a to deti majú každá veľkú posteľ a svoju izbu . Rezort je nádherný veľký my sme boli v domčeku

veronikaszabova
26. mar 2025

@mariska1989 ono sa to zda male, ale ozaj nie su pidi 🙂
Jeden rok sme tam boli, lebo apartmany uz boli zajednane. A nebolo to zle.

mariska1989
26. mar 2025

@veronikaszabova ja potrebujem veľa priestoru 😁😆 niekde si dať určite veci . Ale podla mňa záleží koľký sú. My sme 5 člena rodina

mariska1989
Autor odpoveď zmazal
mariska1989
26. mar 2025

My máme toto zarezervovane aktuálne

papulka999
26. mar 2025

@mariska1989 mate tam aj stravu? My sme boli v Zatone pred 2 rokmi, bolo tam supeeeer. Ale rezort mi pride predrazeny,za tu cenu mozeme ist na Cyprus,letecky. Velmi by som este chcela ist do Zatonu,ale neviem najst nic s aspon polpenziou, co by nam vyhovovalo.

mandzula
26. mar 2025

Pri mobilnom dome odporucam dat si pozor na jednu vec - stromy okolo. O stenu sa nam opieral konar a ako fukal vietor (chytili sme boru), trieskal nam o spalnu.

mariska1989
26. mar 2025

@papulka999 nie nemáme stravu vôbec nakoľko nejedavane pravidelne a radšej uvarim niečo čo mi deti zjedia. Áno priamo v areáli je to predražené riadne
Druhy deň som šla niečo kúpiť tam čo boli tie potraviny nechala som tam 45e za nákup čo by som u nás dáka 10/15e . Boli sme aj v zadarne takže tam sme boli v lidlu . Nakúpili sme ako o nás na sk a potom sme boli ešte raz na nákup ale smer nin myslím a tiež ôk cena za nákup. Nevarila som každý deň . Deti mali jogurty , müsli , , samozrejme ovocie nesmelo chýbať. A co sa týka pečiva ten bol kúsok od areálu. Teraz ho budeme mať par metrov od baraku takže každé ráno čerstvé pečivo. Ale zväčša sme chodili sa aj najesť do reštaurácie keď sme šli z výletu cenovo sme platili ako u nás za 5 členov 50/60e

ada814
autor
27. mar 2025

Ďakujem za odpovede, tiež nás odrádzajú vysoké ceny, ešte pouvazujeme 🙂

tehoska
5. aug 2025
@mariska1989

@papulka999 nie nemáme stravu vôbec nakoľko nejedavane pravidelne a radšej uvarim niečo čo mi deti zjedia. Áno priamo v areáli je to predražené riadne
Druhy deň som šla niečo kúpiť tam čo boli tie potraviny nechala som tam 45e za nákup čo by som u nás dáka 10/15e . Boli sme aj v zadarne takže tam sme boli v lidlu . Nakúpili sme ako o nás na sk a potom sme boli ešte raz na nákup ale smer nin myslím a tiež ôk cena za nákup. Nevarila som každý deň . Deti mali jogurty , müsli , , samozrejme ovocie nesmelo chýbať. A co sa týka pečiva ten bol kúsok od areálu. Teraz ho budeme mať par metrov od baraku takže každé ráno čerstvé pečivo. Ale zväčša sme chodili sa aj najesť do reštaurácie keď sme šli z výletu cenovo sme platili ako u nás za 5 členov 50/60e

@mariska1989 Prosim boli ste uz v tom apartmane, co vyssie popisujes? mohla by si pridat recenziu ako ste boli spokojni, prip.realne foto? Dakujem

mariska1989
5. aug 2025
@tehoska

@mariska1989 Prosim boli ste uz v tom apartmane, co vyssie popisujes? mohla by si pridat recenziu ako ste boli spokojni, prip.realne foto? Dakujem

@tehoska neboli sme . Plány sa nám vo veľkom zmenili ale bola tam jedna tu z MK a pisala mi že škoda že sa nám nedá že je ten apartmán úžasný

tehoska
6. aug 2025
@mariska1989

@tehoska neboli sme . Plány sa nám vo veľkom zmenili ale bola tam jedna tu z MK a pisala mi že škoda že sa nám nedá že je ten apartmán úžasný

@mariska1989 ok, dakujem aj tak za odpoved a tvoj cas