Zázrivá, Jánošikov dvor - ubytovanie
Prosím, kto je zo Zázrivej, alebo absolvoval pobyt v Janošikovom dvore, potrebujem vedieť ako je to ubytko, či ste boli spokojní a proste nejaké recenzie. Komunikácia z ich strany je veľmi ústretová, až mi je to podozrivé, takto som sa v minulosti raz veľmi nepekne obabrala, tak skôr než niečo uhradím, potrebujem reálne info. 🙂
@maruska24 ahoj, my sme tam boli pred 2 rokmi v zime na predĺženom víkende a cez leto sme sa tam zastavili najesť. Sú veľmi ochotní a ústretoví. Vtedy sme ešte nemali dieťa, takže sme to vnímali trochu inak ako píše gretka2. Ale čo sa týka toho, že tam nie je veľa priestoru na realizáciu s deťmi musím s ňou súhlasiť. Reštaurácia super, ubytovanie taktiež. Pekné, čisté izby veľmi útulné. Dovolenka vo dvojici fajn,ale neviem si predstaviť s dieťaťom prípadne s deťmi.
@maruska24 Bola somm minule leto. Spokojnost nie velka, je to pekne, a maju tam vela atrakcii pre deti. Ale dostali sme malicku podkorvnu izbu takmer bez okna (a pritom nebola lacna), boli horucavy, vobec tam neprudil vzduch, ozaj sa tam nedalo ani dychat. Strava - same vyprazane a tazke jedla, nic pre nas, absolutne ziadne jedla vhodne pre deti, tiez ziadne detske menu. Tiez tam chodilo vela navsetvnikov do restaucie mimo ubytovanim hosti a dost mi to vadlo, nedalo sa tam ani pohnut. Zaver: malemu sa pacilo, my sme
my tam chceme na dva dni, ide nám o ubytovanie, bez detí, máme totiž iný program veľmi blízko a išlo nám o to ubytko hlavne, ale nerada by som dopadla tak ako predvlani, keď som zaplatila za dvojlôžko a nakoniec mi dali rozťahovací gauč ich zamestnanca 😲
z tej stravy, no maxim. večera, a to zvolíme isto nejaké tie halušky, alebo pirohy, to by sa snáď dalo, i keď niekde som čítala, že aj tak sú z prášku a nie podomácky urobené.
vyhľadával som si info a tu - http://slovenske-ubytovanie.sk/lacne-ubytovanie... - píšu presne to čo hovorila @gretka2 - areál prístupný turistom a motá sa tam kadekto
reštaurácia vraj veľmi dobrá, ale keď vidím čo píše @mircalla tak asi nie 🙂)
nejaké iné typy na ubytko v zázrivej?
@jankaraffa no zavisi, co kto hlada, mne taka strava moc nevyhovuje, a pre deti uz vobec🙂
ja som neni fanatik zdraveho stravovania, ale ked vsade len vyprazane a tazke jedla, ono nam slovakom to vacsionou take chuti, ja len z casu na cas. ine ubytko neviem, skus www.ubytovanienaslovensku.sk
@mircalla
@gretka2 zaplatili sme zálohu a teraz sa tam neviem ani dovolať, ani na maily mi neodpovedajú. Potvrdenie rezervácie nemám žiadne. To čo je za prístup? Vy ste mali nejaké potvrdenie o tom že to tam máte rezervované, a zálohu zaplatenú, či ako? Snáď som znova nenaletela. Preverila som si ich aj na orsr, Senčania čo podnikajú v Zázrivej. 😖
@maruska24 A kolko neodpovedaju? No mala som skusenost, ze ich treba trochu urgovat, su pomali, ale nie su neseiorzni, najlepsie zavolat. Ako som ale uz napisala., urcite by som tam uz nesla, ta izba bola na to, co sme dostali draha a stala rovnako ako ostatne izby, sami nam povedali, ze to bola izba prerobena z izby pre zamestnancov, a veru bol to des.....taka kutica, bez kyslika
@maruska24 my sme tam boli uz neraz a vzdy absolutna spokojnost 🙂 je to tam kraaaasne, aj minigolf super maju, aj vonku virivku, varia tiez celkom dobre 😉
no s tym neodpovedanim... oni su tam relativne mladi chalani, mozno s obcas trosicku nezodpovednejsim pristupom, co sa tyka odpovedania, treba ich len pobuzerovat, urcite to nie su ziadni podvodnici - Janosikov dvor funguje uz par rockov uplne s prehladom, maju dobre meno... 🙂 neboj sa, urcite to bude v poriadku, hadam by som aj ruku do ohna za janosikov dvor dala 😀
@maruska24 a skusala si cez facebook? naposledy tam pridavali info 2.maja, tak mozno tade by to slo...
https://www.facebook.com/pages/Jánošíkov.-dvor
jej, my sme boli velmi spokojni🙂a ta izba s kozubom, no parada🙂
My sme mali obrovsku izbu s 4 postelami a detskou postielkou, ubytko velka spokojnost. Varili len tazke jedla, ale deti maju radi halusky, tie to zachranili, ale vacsinou sme sli jest mimo. Ranajky sa dali, boli na nich len ubytovani hostia, takze tam nebola hlava na hlave ako pocas dna. Tiez by som tam asi uz nesla ale synovi sa kvoli minigolfu velmi pacilo.
My sme tam boli minule leto, a medzi tym, ako sme to zajednavali, jedna chata vyhorela. Boli tam povodne 3, a z jednej tam este minule boli uz len zaklady, ale asi to zrejme uz dostavali. My sme tam boli partia, a mali sme takmer cele dve chaty. My sme mali velku izbu (4 postelovu), ale niektore boli take stiesnenejsie. Takz eto tam maju rozne.
S jednanim nebol vtedy problem. Boli vcelku ustretovi.
Ale ako som uviedla uz vyssie, nie je to zrovna chata na dlhsi pobyt , lebo tadial prechadzaju turisti a tak.
@mircalla dopadlo to dobre, je tam pekne, chata je nová, ešte tam chýba dorobená elektrina, na izbách chýbajú skrine, smetné koše. Majiteľka milá, zamestnanci tiež, ale na môj vkus moooc spomalený. Kuchyňa neviem, nejedli sme tam. Veľa turistov, dosť počuť všetko do noci. Vcelku ubytko príjemné, prostredie veľmi pekné, aj deti by sa zahrali, no celý týždeň ako dovolenku by som tam netrávila. Ak však opäť budeme chcieť ubytovanie v Zázrivej či okolí na víkend, tak by som v pohode zvolila tento penzion.

My sme tam boli minule leto, cela partia, aj s detmi asi 25 ludi. Ubytko bolo v pohode, ale nam strasne vadilo, ze ten cely areal bol pristupny turistom, ktorych tam chodilo teda dost. A cez den sme boli takmer stale vonku, a ked sme zrovna neboli na nejakej ture, a chceli sme si posediet vonku, tak nam bolo trapne sediet pod slnecnikmi, lebo to bola v podstate restauracia, tak sme sa dekovali, nemali sme tam take "nase" zakutie, akurat za chatou taky stol s lavickami z polien 😖 Bolo tam pekne, je tam mini golf, ale je to na kopci, takze ten teren bol aj pre deti dost "mino". Aj ked tam bola trampolina a take male ihrisko s umelou travou.....nemali sa moc kde vybehat. A to sme planovali pre deti rozne sutaze a animacie pre deti, z ktorych teda nebolo.
Neviem, ci tam ides len ty s rodinkou, alebo partia, ale nam to tam nevyhovovalo, a uz by sme tam nesli takto. Pred 2 rokmi sme ale boli v Terchovej na chate Uhorcik, a to je bezkonkurencne najlepsia, na akej sme boli s partiou. Chata iba pre nas (su tam 3-kazda bola samostatna) velke ihrisko, gril.altanok, klimatizovana pivnica. Hned by sme tam isli znova, ale da sa cez prazdniny zajednat minimalne na tyzden, co vsetkym z partie nevyhovuje.