icon

Zdravotné problémy na dovolenke s deťmi

22. júl 2025

Ahojte prosím vás o radu skôr než napíšem delegátke kvôli takej blbosti čo môžem ešte iné urobiť?

Som na svojej prvej dovolenke s dvoma dcérami a je mi momentálne strašne do plaču. Ešte 3 dní sú pred nami a takto som si to nepredstavovala. Predvčerom večer som sa začala cítiť slabá a trochu ma skrabalo v hrdle, ľahla som si skôr spať ze je to možno len stresom únavou keďže som sama s deťmi a mladšia má len 7 vkuse niečo odo mňa chce nie som odpočinuta. Zároveň som dostala aj menzes takže celé zle. V noci som raz zvracala inak dobre. Ráno som vstala v pohode akurát počas hodiny sa mi rozbehla migréna. Paralen nezabral dala som si panadol migréna ešte som ľahla na 2 hodiny a pomohlo. Vstala som a nebolo mi nič bola som úplne fit. Behom dňa sa mi vyhodil herpes čiže ma bolia aj pery ale inak som bola OK. Fungovala som s deťmi do večera pri bazéne prechádzka atď. Dnes ráno som vstala ako mŕtvola. Unavená slabá ubolena. Menzes pomaly slabne, znova ma začalo skrabat v hrdle znova slabosti. Pália ma oči aj horúci dych mám. Teplotu som mala len ten prvý deň a teraz pred dvoma hodinami. Začala som aj kychat a soplit. Ľahla som si s paralenom že pospím ale stekajú mi do hrdla hlieny skrabe to a slzia mi oči.
Je mi hrozne ťažko ze som deťom skazila dovolenku už s nimi nemôžem ísť k bazénu nevydržím tam, musia sedieť na izbe samé ich nepustím. 😭 Trápi ma to kvôli nim. Čo robiť? Ešte tu sme do piatka nevidím zmysel aby sme tu ostali je možnosť odísť aj skôr? Riešili ste to už? Nikoho iného tu nemáme kto by ich vzal von kým budem ležať. Užili sme si od 11 veľa krásnych dní ešte aj včera sme si celkom užívali keď som si myslela ze mi je už dobre. No dnes koniec 😭😭 ako ste také čosi riešili vy?

Strana
z2
matkahelka
23. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_1f0acb skončila som s covidom. Musela som odmietnuť hospitalizáciu kvôli tomu ze nemám kde nechať deti. Takže tak.. Áno horšie ako chlap

@anonym_autor pre zaujimavost, v akej krajine este robia covid testy? a preco ta chceli hospitalizovat? klesa ti saturacia? lebo covid sa lieci ako bezne respi ochorenie a bezne sa uz covid testy ani nerobia. ani v nemocniciach v europskych krajinach.

oliverceky
23. júl 2025
@matkahelka

@anonym_autor pre zaujimavost, v akej krajine este robia covid testy? a preco ta chceli hospitalizovat? klesa ti saturacia? lebo covid sa lieci ako bezne respi ochorenie a bezne sa uz covid testy ani nerobia. ani v nemocniciach v europskych krajinach.

@matkahelka presne a nenapísala doteraz destináciu

kaca222
23. júl 2025

stále nevidím dôvod, prečo by si s paralenom nemohla ležať na lehátku a dávať pozor na deti. Rovnako zle ti bude aj na izbe, ba ešte horšie, lebo ti tam deti budú skákať po hlave

Strana
z2